De Goochelende Karikaturist boeken?

de goochelende karikaturist boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Goochelende Karikaturist boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Goochelende Karikaturist

Mijn naam is René van Hooren, woon in Eindhoven. Met veel passie werk ik vanaf 1993 professioneel als karikatuurtekenaar en goochelaar door heel Nederland en België op talloze evenementen. Ooit begonnen als karikaturist in Parijs.

U kunt mij inhuren als karikaturist en (tafel)goochelaar op uw feest of evenement, van personeelsfeest tot bruiloft. Mijn act is ook heel geschikt voor uw borrel, jubileum, beurs, opening of verjaardagsfeest!

Als sneltekenaar teken ik 13 tot 15 karikaturen per uur. Dat is elke 4 minuten een karikatuur! Superleuke karikatuurtekeningen met een knipoog. Tot groot vermaak van omstanders. Uw gasten nemen dus altijd een leuk en tastbaar aandenken mee naar huis. Op stevig kwaliteitspapier, standaard op A4 of A3 formaat, opgerold met een elastiekje. Of een karikatuur getekend op een bierviltje, dat is makkelijk meenemen.

Boekingen De Goochelende Karikaturist

Naast karikatuurtekenaar ben ik een humoristische (tafel)goochelaar; ik heb een ruim repertoire aan professionele mindf*ck-trucs: goochelen en mentalisme met speelkaarten, munten e.d. en zelfs echte showhypnose. Daarmee loop ik langs de tafels van uw gasten of door uw publiek. Optioneel een korte centrale podium-goochel-act voor de groep.

Al met al een leuk en gevarieerd optreden voor uw gasten. Deze bijzondere combinatie van karikatuurtekenen & goochelen geeft uw feest echt iets extra's. Doen dus!

Kom in de stemming

De Goochelende Karikaturist boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Goochelende Karikaturist bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Goochelende Karikaturist, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Goochelende Karikaturist in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Goochelende Karikaturist boeken

Wilt u De Goochelende Karikaturist boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Goochelende Karikaturist wilt inhuren.

De Goochelende Karikaturist boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!