Sneltekenaar Marion boeken?

Sneltekenaar-Marion-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneltekenaar Marion boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sneltekenaar Marion

Karikaturen blijven een favoriet hebbedingetje voor veel mensen. Beleef mee hoe het oude ambacht van karikatuurtekenen gecombineerd wordt met hedendaagse digitale technieken. Ervaar de voordelen, zoals het zelf downloaden en uitprinten van je eigen karikatuur, of het achteraf laten maken van een groepskarikatuur van de ter plekke gemaakte tekeningen. Een mogelijkheid is ook om tegen een kleine meerprijs uw bedrijfslogo op het passe-partout te laten drukken. Uiteraard is het ook mogelijk dat Marion de karikaturen op papier maakt. Uw gasten krijgen de karikatuurtekeningen dan in een plastic koker mee zodat ze niet beschadigen.

Hoe gaat het precies in zijn werk?

Met de digitafel (zie foto) boekt u een unieke flightcase met ingebouwd 20" beeldscherm. Op een touch-screen monitor wordt met een drukgevoelige pen in 5 tot 7 minuten een goedgelijkende karikatuur getekend. Het model kan meekijken op het beeldscherm. De karikatuur wordt ‘gesaved’, uitgeprint op A6 fotopapier en in een A5 passe-partout gestoken. Alle ter plekke gemaakte karikaturen worden op een cd-rom gebrand, en kunnen achteraf gedownload worden vanaf een speciale website. Is er weinig ruimte (bv. op een kleine beursstand) dan volstaat een laptop, printer en touch-screen monitor ook.

Boekingen Sneltekenaar Marion

Met plezier voegt Marion uw logo of slogan toe op de karikaturen. De karikaturen worden meegegeven in een plastic koker zodat ze veilig mee naar huis kunnen!

Kom in de stemming

Sneltekenaar Marion boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sneltekenaar Marion bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sneltekenaar Marion, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sneltekenaar Marion in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sneltekenaar Marion boeken

Wilt u Sneltekenaar Marion boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sneltekenaar Marion wilt inhuren.

Sneltekenaar Marion boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!