Sneltekenaar Ibis boeken?

Sneltekenaar-ibis-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Sneltekenaar Ibis boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sneltekenaar Ibis

Karikaturist Ibis tekent eigenlijk zijn hele leven al karikaturen. Als jongen van amper 11 jaar stond hij al met koninginnedag bij het Rijksmuseum in Amsterdam karikaturen van passanten te tekenen. Ook tijdens de studie op de Academie voor Beeldende Kunsten in Utrecht kon hij het niet laten karikaturen te tekenen. Als eindexamenopdracht maakte hij een boek over karikaturen. Tegenwoordig is karikaturist Ibis al vele jaren één van de meest succesvolle live-karikaturisten van ons land. Ook heeft hij veel in het buitenland opgetreden. Op beursen in Frankrijk, Duitsland en Engeland… tot in Japan zijn de tekenkunsten van Ibis bekend.

Boekingen Sneltekenaar Ibis

Sneltekenaar; schildersezel op wielen. Begin jaren negentig introduceert hij met zijn schildersezel op wielen een mobiele-karikatuur-teken-act op evenementen, feesten en beursen. Naast een karikatuur van het hoofd tekent Ibis altijd nog extra persoonlijke dingen van zijn “slachtoffer”. Hierin schuilt de magie van de act van karikaturist Ibis. Met zijn makkelijke babbel komt hij snel achter de bezigheden en passies van de persoon die hij tekent. Een beroep, sport of hobby worden er met veel humor bij getekend en van commentaar voorzien. Als eerste karikaturist combineert Ibis het mobiel tekenen met het maken van een complete karikatuur in kleur. Deze combinatie maakt hem nog steeds uniek.

Sneltekenaar Ibis boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sneltekenaar Ibis bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sneltekenaar Ibis, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sneltekenaar Ibis in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sneltekenaar Ibis boeken

Wilt u Sneltekenaar Ibis boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sneltekenaar Ibis wilt inhuren.

Sneltekenaar Ibis boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!