Karikaturist Wil boeken?

Karikaturist-Wil-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Karikaturist Wil boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Karikaturist Wil

Ik ben al een heel aantal jaren met enthousiasme actief als karikaturist/sneltekenaar, op allerlei soorten evenementen, beurzen, (bedrijfs)feesten, borrels, bruiloften, markten etc. Mijn tekenstijl is (doel)treffend, maar nooit beledigend en teken zo’n 12 personen per uur. Dit is op zware kwaliteit A3 formaat papier, met penseelstift en markers in zwart/wit/grijsaccenten. Op A5 formaat of BIERVILTJES zwart/wit) is ook mogelijk, dan teken ik een flink aantal meer personen per uur. Ik teken op locatie vanaf een vaste plek ( benodigdheden zijn dan een klein tafeltje en een paar stoelen) of rondlopend door het publiek. U kunt ook het papier laten voorzien van een logo etc

Boekingen Karikaturist Wil

Ook digitaal tekenen is mogelijk! (vraag naar de mogelijkheden en tarieven). Hoe dan ook, LIVE ENTERTAINMENT KLAAR TERWIJL U LACHT! Naast het live tekenen verzorg ik ook diverse creatieve workshops, cartoon, karikatuur en schilderen en maak ik vanuit mijn studio leuke karikaturen vanaf foto.

Kom in de stemming

Karikaturist Wil boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Karikaturist Wil bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Karikaturist Wil, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Karikaturist Wil in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Karikaturist Wil boeken

Wilt u Karikaturist Wil boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Karikaturist Wil wilt inhuren.

Karikaturist Wil boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!