De Valsspeler boeken?

De-Valsspeler-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Valsspeler boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De Valsspeler

Hij reist van stad naar stad om mensen op te lichten: de grifter. Zijn belangrijkste gereedschap? Mensenkennis! Daarmee zorgt hij ervoor dat mensen vrijwillig hun geld inleveren zonder er iets voor terug te krijgen. En achteraf zullen de mensen nog zeggen dat ze hem een aardige vent vonden ook. Peter Woerde is een 'Gracious Grifter'. Hij geeft zijn gasten namelijk wel iets terug: de onvergetelijke ervaring vakkundig opgelicht te zijn zonder echt geld te verliezen. Hij geeft ze de lusten maar niet de lasten van de 'confidence games' die overal ter wereld gespeeld worden. De bij de ingang uitgedeelde nepdollars zullen gedurende de avond gestaag hun weg vinden naar Peter's zakken om uw gasten aan het eind van de avond berooid achter te laten. En zoals bij de echte grifters zullen ook hier uw gasten nog lang napraten over deze sympathieke man die hun geld zo vriendelijk in ontvangst nam.

Boekingen De Valsspeler

Ook Peter's act 'The Crooked Croupier' is zeer geschikt voor casino- of Las Vegas themafeesten. De gasten schuiven bij Peter's blackjacktafel aan en beleven hier het oude Las Vegas. Ze ervaren hoe het is om een simpel spelletje blackjack te spelen tegen een croupier die niet helemaal eerlijk is. Zo gauw de gasten blut zijn, licht Peter zelfs een tipje van de sluier op en onthult hij enkele technieken die in het Las Vegas van de jaren '50 gebruikt werden om de argeloze gokker van zijn geld te ontdoen.

Kom in de stemming

De Valsspeler boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De Valsspeler bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De Valsspeler, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De Valsspeler in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De Valsspeler boeken

Wilt u De Valsspeler boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De Valsspeler wilt inhuren.

De Valsspeler boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!