Dennie Damaro boeken?

Dennie-Damaro-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dennie Damaro boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Dennie Damaro

Dennie Damaro schuimt al bijna 25 jaar met succes het Vlaamse en Nederlandse land af om met zijn ambianceliedjes menig feest of evenement in lichterlaaie te zetten.

Zijn fanclub (+/- 500 leden) bestaat reeds 22 jaar en heel wat trouwe fans volgen zijn vele optredens dan ook op de voet. Dennie is een geboren entertainer die de steile opgang van de schlagermuziek in Vlaanderen van zeer dichtbij heeft gadeslaan.

Liedjes- en humorprogramma

Een van Dennie's specialiteiten is het opluisteren van namiddag- en seniorenshows met een aangepast gevarieerd liedjes- en humorprogramma.

Het is zeker en vast een aanrader om Dennie met zijn mooie, unieke en uitgebreide kerstrepertoire te boeken voor uw kerstshows!

Voor zijn nieuwe single "Het Schlagerlied" verzamelde Dennie een krarrenvracht aan titels van de grootste schlager hits, puzzelde deze op fanatische wijze in mekaar tot een leuke tekst en maakte er een instant schlager hit van. "Het Schlagerlied" van Dennie Damaro is nu al een feestklassieker!

Boekingen Dennie Damaro

Schlager- en ambiancerepertoire van Dennie Damaro:
- Het Schlagerlied
- Ik mis je elke dag een beetje meer (remake)
- Geen wonder dat ik ween
- Mooie meisjes blijven nooit zolang alleen (remake)
- Heb je even voor mij / laat de zon in je hart
- Trouw niet voor je veertig bent / 's nachts na tweeën
- Schlagerparade-medley (o.a. Anneliese, Rose-Marie, ...)
- Wals-medley (o.a. Twee ogen zo blauw, mooie blauwe ogen, kristalwals, ...)
- Rock 'n Roll-medley (o.a. Buona Sera, Rock around the clock, ...)
- Ambiance-medley (o.a. Rosamunde, Eviva Espana, Je bent veel te mooi, Dos cervezas, ...)

Repertoire bestaat verder uit maar dan 100 eigen liedjes.

Kom in de stemming

Dennie Damaro boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Dennie Damaro bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Dennie Damaro, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Dennie Damaro in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Dennie Damaro boeken

Wilt u Dennie Damaro boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Dennie Damaro wilt inhuren.

Dennie Damaro boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!