Danny Fabry boeken?

danny fabry boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Danny Fabry boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Danny Fabry

Danny Fabry (Leuven 1948), vroeger sologitarist in groepen als 'The Young Devils', 'The Beatnicks' en 'The Spotlights', begon een solocarrière. Hij tekende na enkele singles, uitgebracht onder EMI vleugels, een contract bij de nieuwe platenmaatschappij BASF. Zijn eerste single "Kom aan de telefoon Angelina" werd in 1971 meteen een hit. Vlaanderen had een nieuw en jong talent erbij.

Danny Fabry staat bekend als een harde werker en een perfectionist inzake platenopnamen en optredens. Hij haalde ook met de singles die daarna volgden, moeiteloos de Vlaamse hitparades. Enkele jaren later verhuisde de man met de eeuwige glimlach van het Leuvense naar Zolder in Limburg. Hij kwam onder contract bij de Nederlander Johnny Hoes en vele plaatopnamen volgden.

Zowel Nederlands- als Engels talig

Begin jaren tachtig belandde Danny Fabry bij Limbo Records en zijn carrière kreeg een nieuwe wending. Een hele reeks engelstalige liedjes zoals 'please be cafeul with my heart', 'just a little smile', 'I remember you' of 'it's a sint to miss a kiss from you' haalden de hoogste plaatsen in de BRT top 30. De toenmalige, enige hitparade in Vlaanderen. Enkele daarvan waren zelfs goed voor goud.

Af en toe maakte Danny Fabry op verzoek van zijn fans nog eens een Nederlandstalige opname. Op dat genre ging hij zich weer opnieuw toeleggen vanaf 1985. Danny ging daarna samenwerken met collega Roger Baeten, die in Hasselt een opnamestudio uitbaatte. De Successen bleven niet uit waaronder de gouden singles 'Bij jou voel ik me nooit alleen', 'Cea c'est la vie', en 'blijf je bij mij'.

Boekingen Danny Fabry

Een ander opmerkelijk plaatje was in 1993 een rock en roll nummer, 'de tent staat op zijn kop'. Met een tekst van Raymond van het Groenewoud. Ook naast het podium stond Danny zijn mannetje, ondermeer in de horeca. Danny Fabry was eigenaar van een prachtige danstent en restaurant in Scherpenheuvel, dat hij tot een van de betere zaken in het land uitbouwde.

Kom in de stemming

Danny Fabry boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Danny Fabry bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Danny Fabry, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Danny Fabry in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Danny Fabry boeken

Wilt u Danny Fabry boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Danny Fabry wilt inhuren.

Danny Fabry boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!