John Terra boeken?

john terra boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

John Terra boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie John Terra

Johnny Terwingen alias John Terra, zoals hij in 1951 in Hasselt/Maasmechelen werd geboren, begon zijn muzikale carrière bij het orkest van zijn oom 'The Ramblers'. Daar werd hij opgemerkt door manager Robert Bylois. De artiestennaam Terra werd verkregen door de samentrekking van de namen van zijn ouders (Terwingen en Ramaekers). Bylois deed zijn pupil het eerst proberen op de (lucratieve) Franse markt. Nadien werd overgeschakeld op Nederlandse 'Schlagers', die zorgden voor bekendheid in Vlaanderen.

Vlaamse top 10 hits

Gedurende de jaren zeventig kreeg John Terra de hits in de Vlaamse top 10 aan elkaar. Met als uitschieters 'Iemand heeft je pijn gedaan' en 'is er een ander?' uit 1973, toen hij samenwerkte met Jean Kluger. Nadien volgde een overstap naar Philips en nog een reeks hits in 1976. Hierna raakte de carrière van de zanger echter in het slop.

In 1981 maakte John Terra een verrassende comeback via de Baccarabeker en de single 'de dag dat het zonlicht niet meer scheen'. Deze song werd een grote hit, maar zorgde ook voor een ander soort bekendheid: de groep 'arbeid adelt!' maakte ene soort prettig gestoorde punkparodie op het nummer 'De dag dat het zonlicht...'. De - al dan niet gespeelde - woede van de Vlaamse zanger zorgde voor een mini rel.

Boekingen John Terra

Vanaf eind jaren tachtig kwam John Terra minder en minder omwille van eigen muzikale prestaties in het nieuws, maar wist hij wel een lucratief bedrijf uit te bouwen met zijn fijne neus voor 'Vlaams talent'.
Als kapiteit van de Limburgse Baccarabeker draagt hij zo de historische verantwoordelijkheid de ontdekker te zijn van mensen als Dana Winner, Patrick Onzia, Erik Goossens, Kim 'Kay, Lisa Del Bo en Vanessa Chinitor. Hij blijkt ook over een interessante 'schuif' te beschikken met daarin hitgevoelig materiaal. Wie weet wat er nog uitkomt.

Kom in de stemming

John Terra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
785 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen John Terra bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met John Terra, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u John Terra in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

John Terra boeken

Wilt u John Terra boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u John Terra wilt inhuren.

John Terra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!