Duo Uniek boeken

Duo-Uniek-boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief geluidset tot 200 personen

Duo Uniek boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Duo Uniek

Duo Uniek bestaat uit William Keijsers en Henri Janssen. William Keijsers heeft in het verleden bij diverse bands veel ervaring opgedaan. Hij was toetsenist bij een coverband, drummer bij een feestband, en leadzanger bij een top 40 band. Henri Janssen is op zijn 8ste begonnen met gitaarles en heeft wat later de tenorsax erbij gekozen. Vanaf zijn 14de heeft hij in diverse bands gezeten (waarvan 15 jaar bij een beroepsorkest).

Uniek op elk feest!

In 2006 hebben ze besloten om samen verder te gaan in de muziek. Iets waar ze beide achteraf van zeggen; "dat hadden we veel eerder moeten doen!"

Duo-Uniek is een top duo met een vette, volle sound, geweldig licht en Visuals en een zeer professionele uitstraling. Door een zeer breed repertoire is het mogelijk om voor ieder feest en in iedere setting een passend repertoire te spelen. Door de unieke samenstelling van Duo-Uniek weten deze multi-talenten keer op keer het publiek op hun hand te krijgen. Duo_Uniek maakt van ieder feest een knalfeest.

Duo Uniek verzorgt elk optreden tot in de puntjes. Dit duo onderscheidt zich van veel andere (cover)bands door zijn veelzijdigheid en creativiteit. Wilt U Rene Schuurmans, Jan Smit of jaren 80 discostampers, afgewisseld met hits van nu. Duo Uniek biedt u het totale pakket; kermis, dansavond, bruiloft, braderie, knalfeest, etc. Regelmatig komen er nieuwe nummers bij, dus zéér allround! Uniek kan altijd direct inspelen op de wensen van het publiek, de sfeer en gezelligheid van dat moment.

Boekingen Duo Uniek

Duo Uniek werkt niet met setlijsten en is dus niet gebonden aan een vaste volgorde van het repertoire. Het repetoire van duo Uniek is zeer ruim en daardoor geschikt voor jong en oud.

Duo Uniek.....net zo uniek als jullie feest!

Kom in de stemming

Duo Uniek boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Duo Uniek bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Duo Uniek, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Duo Uniek in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Duo Uniek boeken

Wilt u Duo Uniek boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Duo Uniek wilt inhuren.

Duo Uniek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!