Eddie C boeken?

Eddie-C-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. licht / geluid tot 250 personen

Eddie C boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eddie C

Eddie Conard heeft zijn sporen meer dan verdient in het entertainment vak. Het R&B en Soul Bloed stroomt door zijn aderen en op vele podia in binnen en buitenland is en was hij een graag geziene gast als percussionist en zanger niet te vergeten! Op zeer jonge leeftijd was het al duidelijk dat Eddie in de muziek terecht zou komen. Hij experimenteerde op zijn 7e met diverse muziekinstrumenten en uiteindelijk werden de percussie instrumenten zijn kindje.

Eddie werd gevraagd oom wereldwijd in studio's te komen spelen op albums voor artiesten als The Pointer Sisters, Tramps, Tavares en ook bekende Nederlandse artiesten als Lee Towers, Jan Akkerman en Herman Brood maakte gebruik van de door het Belgische muziekblad bekroonde Award-Winnaar "Beste percussionist aller tijden".

Top op de dag van vandaag is Eddie C de meest gevraagde percussionist wanneer het gaat om wanneer het gaat om live insp0elen op tracks en complete albums.

Boekingen Eddie C

Zijn waardering voor zangers als Stevie Wonder en Al Jarreau is duidelijk te horen op zijn eigen opnames als begenadigd zanger. En hij heeft de afgelopen decennia met zijn eigen Eddie C sound een eervolle plek weten te veroveren. 2014 zagen wij Eddie C schitteren in de "The Voice" en wist hij met zijn stemgeluid ruim 2 miljoen kijkers, plus 4 koppige jury aangenaam te verrassen met een Eddy C uitvoering van de bekende song 'What's Goining On'. Eddie zit niet stil en is als componist, producer, coach en niet vergeten muzikant en zanger nog dagelijks on the road.
Een show van Eddie C is een aanwinst voor elk klein of groot evenement!
Eddy C The Rhythm man to see!

Kom in de stemming

Eddie C boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eddie C bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eddie C, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eddie C in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eddie C boeken

Wilt u Eddie C boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eddie C wilt inhuren.

Eddie C boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!