Phil Bee boeken

Phil-Bee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Phil Bee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Phil Bee

Ondanks meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau, met zijn blues- en soul gerelateerde bands, heeft het mainstream publiek pas echt kennis gemaakt met Phil Bee na het winnen van The Voice Senior in 2021. Daaropvolgend een veelvoud aan TV- en radio optredens onder andere bij Jinek, Half8 en VI. Dit na de stroom van publiciteit een jaar eerder in 2020, toen hij de finale wist te halen van het programma We want more (SBS6) en aansluitend de single met André Hazes.

Boekingen Phil Bee

Met in de trofee kast diverse Dutch Blues Awards, beste zanger, beste album, beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa. Het werd tijd voor een stap voorwaarts in mainstream land. Op het alom bekende 8-Ball label bracht Bee 2 singles uit met veel respons en airplay. Aanvragen uit binnen- en buitenland zijn aan de orde van de dag. De band is in 2023 reeds voor enkele optredens in de USA geboekt, waaruit een volledige tour gepland wordt.

Muziekstijl Phil Bee

De muziekstijl kan omschreven worden als soulvol. Rhythm&Blues met een eigen saus, Donny Hathaway meets Joe Cocker. Rauw, emotioneel, recht uit het hart. Bee omarmt de stijl van de ‘60/’70’s en dat met eigen werk en bewerkte versies van covers van een van zijn 18 albums. Hij wordt ondersteund door zijn excellente 8-koppige band (uit te breiden naar 11- piece) van Nederlandse professionals. Een show die vaak de kwalificatie ‘on-Nederlands goed’ bestempeld krijgt.
“Belachelijk goed” – RTL Boulevard “Best bewaarde bluesgeheim in Nederland” – Johan Derksen
“Phil Bee blaast jury en publiek omver” – NU.nl

Kom in de stemming

Phil Bee boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Phil Bee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Phil Bee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Phil Bee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Phil Bee boeken

Wilt u Phil Bee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Phil Bee wilt inhuren.

Phil Bee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!