Phil Bee boeken

Phil-Bee-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid/licht tot 300 personen

Phil Bee boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Phil Bee

Het best bewaarde geheim van Nederland PHIL BEE. Phil Bee, zanger, en al meer dan 30 jaar op het podium. Hij wordt door velen beschouwd als één van de beste vocalisten van Europa in zijn genre. Phil toert met zijn eigen 6-koppige band, maar is in meerdere formaties te boeken en kan uitgebreid worden tot een 11 koppige band. Recente bands en projecten die hij gedaan heeft: Erwin Java Band, Johan Derksen Theatertour, Jan Akkerman (My Brainbox) e.a

Boekingen Phil Bee

Phil was finalist van het succesvolle – gemiddeld 1 miljoen kijkers per uitzending - SBS6 muziekprogramma (2020) ‘We Want More’, waarna André Hazes een groot fan van Phil werd. Inmiddels hebben de heren samen de successingle ‘Need Your Love So Bad’ opgenomen en speelt Phil Bee regelmatig als support-act bij de André Hazes Band. Verdere gezamenlijke live- en studiosamenwerkingen staan in de planning.

Jaren 60 en 70, met Soul en Blues

De ‘Phil Bee stijl’ kan het beste vergeleken worden met muziek uit de jaren 60 en 70, met Soul en Blues doordrenkte vocalen. Het doet denken aan Joe Cocker, maar het is veel meer dan dat. Originele liedjes en covers in eigen stijl brengen je terug in de tijd waarin muziek nog rauw en ongepolijst was.

De carrière van Phil Bee is inmiddels een behoorlijk boekwerk: winnaar Dutch Blues Award, beste zanger, beste band, beste CD, winnaar Dutch Blues Challenge, hij speelde enkele malen in Memphis in de BB King’s Blues Club en ook op festivals over heel Europa.

Winnaar The Voice Senior

Met die “bagage” schreef hij zich in voor The Voice Senior 2021, Nederlandse editie. Onbekend bij het mainstream publiek heeft hij ronde voor ronde, met zijn soulvolle stem, de jury en uiteindelijk in de finale het stemmende publiek, weggeblazen. Unaniem vond iedereen Phil de terechte winnaar, in wat de redactie de sterkste editie van alle jaargangen bestempelde. Met onder andere nummers als; Tennessee Whiskey en When a man loves a woman werd tevens een voorproefje gegeven aan het Nederlandse publiek wat ze van Phil Bee’s Band kunnen verwachten tijdens live shows.

Ook te boeken met live band

In dat kielzog ook prachtige eigen nummers. Phil Bee brengt je terug naar de 60's & 70's en dat met eigen versies van covers én eigen nummers van een van zijn 16 albums. Een vleugje Joe Cocker is nooit ver weg, maar het is veel meer dan dat. Rauw, ongepolijst, ondersteund door een super strakke band van Nederlandse top muzikanten!

Kom in de stemming

Phil Bee boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Phil Bee bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Phil Bee, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Phil Bee in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Phil Bee boeken

Wilt u Phil Bee boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Phil Bee wilt inhuren.

Phil Bee boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!