René van der Wel boeken?

rene van der wel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

René van der Wel boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie René van der Wel

Geboren op 15 maart 1955 te IJmuiden.

Al op jonge leeftijd is muziek in zijn ziel gaan zitten en zingen werd zijn passie. Zijn eerste liedje schreef hij al op 12-jarige leeftijd, het liedje heette 'Het Weer'. Begeleidde zichzelf op gitaar en won hier menig talentenjacht mee.

1983 - Vulcano, ('Een beetje van dit, een beetje van dat') Dé vocalgroep 'van de jaren 80, was René's eerste ervaring op het grote podium en met het publiek. Na het uiteenvallen van de groep ging René solo verder wat resulteerde in deelname aan Het Nationale songfestival en de Henny Huisman Soundmixshow, alsmede het uitbrengen van een aantal singles.

Met broer Ed vormde René in het begin van 2000 het duo Wel & Wel. Het duo was zeer succesvol met verschillende albums. Met Vulcano volgde in 2006 een comeback.

Boekingen René van der Wel

2016 - Na het schrijven van het meeslepende lied 'Leef je leven' opgedragen aan zijn ALS overleden vriend Guus, begint het werken aan zijn album 'Echt Wel'. In samenwerking met componisten Freddy Koridon, Harm Timmermans en producer Frans Hendriks van studio 'Het Gemengd Bedrijf' ontstaan mooie, krachtige en ook gevoelige songs. Zoals René ze nog nooit gezongen heeft. Voor René en met René geschreven en gecomponeerd.

2019 - René geeft zich op voor The Voice Senior en oogst vele succes. Met het team van Marco Borsato, die als jongeling door optredens van Rene en diens moeders Alkmaarse bruidszaak werd geïnspireerd om zelf te gaan zingen, komt hij tot de finale. Helaas net niet gewonnen maar de naam 'René van der Wel' is wederom op de kaart gezet, want René wordt overweldigd door super enthousiaste reacties uit het hele land. Het resulteert in veel aanvragen voor optredens in heel Nederland.

Kom in de stemming

René van der Wel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen René van der Wel bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met René van der Wel, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u René van der Wel in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

René van der Wel boeken

Wilt u René van der Wel boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u René van der Wel wilt inhuren.

René van der Wel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!