Enteny Magic boeken?

enteny magic boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Enteny Magic boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Enteny Magic

Enteny laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie. Met een passie voor de strak ontworpen 'must have gadgets' zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën. Gewapend met iPad, iPod & iPhone creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties via SMS/what's app, i-Tunes, Google en een combinatie te maken met het wereldwijd bekende sociaal netwerk Facebook waar hij een eigen Friendbook voor heeft gecreëerd.

Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze 'Multitaskende' i-Magician met krachtige en visuele toevoegingen van YouTube films en zelfs het razend populaire spelletje zoals 'Angry Birds' blijven boeien.

Enteny en Mentalisme

Mentalisme is het uitgangspunt in de filosofie dat (de structuur van) het denken of de geest bepaalt wat de wekelijkheid is en dat de wereld alleen een werkelijkheid is voor en als ervaring van het bewustzijn. Ofwel Mentalisme is een discipline die zich bezig houdt met het mentale aspect van de mens. Experimenten met het publiek, die zich continu de vraag zullen stellen of wat zij zien en voelen een illusie of dat er werkelijk buitengewone vaardigheden in het spel zijn. Middelen zoals gedachtelezen, voorspellen, mathematische principes en manipulatie zullen aan bod komen.

Boekingen Enteny Magic

Zo zal er een nieuwe kijk op de Mona Lisa gevormd worden. Gedachten lezen door middel van psychologische inzichten (telepathie testen). Een demonstratie van toeval of keuze. Eén ding is zeker, na het zien en meemaken van dexe experimenten zult u zich kritisch afvragen; illusie of de werkelijkheid. Zowel een podium act als mobiel aan tafels. Bij een podium act dient een geluidsinstallatie aanwezig te zijn. Ook is mentalisme zeer geschikt om bedrijfsprocessen of andere business events te ondersteunen. Maatwerk is in dit genre dan ook mogelijk!

Enteny Magic boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Enteny Magic bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Enteny Magic, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Enteny Magic in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Enteny Magic boeken

Wilt u Enteny Magic boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Enteny Magic wilt inhuren.

Enteny Magic boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!