Eric van Kleef boeken?

Eric-van-Kleef-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Eric van Kleef boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eric van Kleef

Eric van Kleef `s professionele DJ carrière krijgt een enorme boost als hij een contract tekent bij ID&T, één van de grootste evenementen bedrijven ter wereld. Hij presenteert hier bijna 2 jaar het roemruchte dance programma Studio 54 dat dagelijks prime time wordt uitgezonden op ID&T radio.

Clubbin op SLAM!FM.

Na de overnames van ID&T radio door respectievelijk 2HM media en later RTL verhuisd Eric steeds mee met het populaire jongerenstation SLAM!FM. Daar presenteert Eric nu al weer 5 jaar lang elk weekend Clubbin met de allernieuwste dance releases en verwelkomt hij in zijn radioshow nationale en internationale top deejays.

“De Nederlandse Pete Tong”

Clubbin wordt uitgezonden op vrijdag en zaterdagavond vanaf 20.00 uur op SLAM!FM! De populariteit van Erik van Kleef is, mede door zijn radio werk, ook in de clubs enorm gestegen! Hij treedt regelmatig op in de toonaangevende discotheken en op nationale en internationale festivals. “De Nederlandse Pete Tong” stond een aantal jaren achtereenvolgend op Dance Valley ook bij Q-day op het Rembrandtplein,op beide SLAM!FM Beachbreaks op het strand van Bloemendaal en ook op Riverdance Festival zag hij het publiek compleet los gaan!

Boekingen Eric van Kleef

Eric is een regelmatige gast in alle grote Nederlandse clubs. De Clubbin CD’s (mixed by EvK) zijn al jaren een groot succes! Productioneel ging Eric van Kleef in 2011 alweer helemaal los, zijn tracks waren in no time hits op de dansvloer.

Kom in de stemming

Eric van Kleef boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eric van Kleef bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eric van Kleef, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eric van Kleef in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eric van Kleef boeken

Wilt u Eric van Kleef boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eric van Kleef wilt inhuren.

Eric van Kleef boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!