Erick E boeken?

Erick-E-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Erick E boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Erick E

Erick E is ongetwijfeld een van Nederlands beste house-dj's. Na drie decennia optreden blijft Erick een grote trekpleister voor clubs, festivals en strandfeesten in heel zijn geboorteland Nederland.

Residentie in de legendarische RoXY-club

Erick begon eind jaren 80 als hiphop-scratch-dj voordat het in de mode was of zelfs als een carrière werd beschouwd. Hard werken, toewijding en een oor voor een goede tracks leidden ertoe dat hij een felbegeerde residentie kreeg in de legendarische RoXY-club van Amsterdam. Deze zacht gesproken Nederlander zag vervolgens zijn populariteit groeien, met consistente boekingen waarbij hij bijna evenveel tijd doorbracht op de snelwegen van het land dan daadwerkelijk optrad in de clubs.

Herkenbaar geluid

Het geluid van Erick is direct herkenbaar: hip-shaking-ritmes, baslijnen en percussie aangevuld met zang die elke verdieping in beweging houdt totdat de lichten aangaan.

Boekingen Erick E

Deze toegewijde artiest heeft elk belangrijk festival in Nederland gespeeld, zoals Mysteryland, Solar, Dance Valley, Sensation, A Day At The Park en Extrema Outdoor. Internationaal heeft Erick onder meer Amnesia Ibiza, Rex Paris, Haoman 17 Israel en Catwalk Barcelona op zijn kop gezet.
Erick heeft ook een solide productiecarrière, met kwaliteitsreleases op baanbrekende labels zoals Work Records, Spinnin 'Records, One Star en Little Mountain Records. Tracks als The Beat Is Rocking, Don´t Turn Your Back en Make You Smile hebben zijn plaats als gerespecteerde producer verstevigd. Met een onbetwistbare honger naar nieuwe dansmuziek, gaat Erick door met het inpakken van clubs en festivals in 2019. Met een volledig dagboek van optredens, een aanstaande clubtour en festival met Roog als Housequake, stormt Erick naar 2020 met dezelfde drive en vastberadenheid als altijd .

Kom in de stemming

Erick E boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Erick E bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Erick E , om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Erick E in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Erick E boeken

Wilt u Erick E boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Erick E wilt inhuren.

Erick E boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!