Erna Hemming boeken?

erna hemming boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Erna Hemming boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Erna Hemming

Wanneer Erna Hemming op haar achtste jaar Bach’s Matthäus Passion voor het eerst live uitgevoerd meemaakt, verpandt ze haar hart definitief aan de wereld van de klassieke muziek. Als ze elf jaar is, studeert ze voor zichzelf alle sopraanaria’s in uit de Messiah van Händel.

Vanaf haar 16e jaar volgt Erna een klassieke zangopleiding; echter óók blijft zij zich sterk aangetrokken voelen tot lichte- én popmuziek. In de jaren ‘80 en ‘90 zingt Erna zowel solistisch in bandjes alsmede op het operettepodium waar zij in diverse producties hoofdrollen vertolkt. Haar passie om de ideale mix te kunnen maken van pop en klassiek krijgt volledig gestalte nadat Erna deelneemt aan Henny Huisman’s Soundmixshow en uiteindelijk de grote finale van ‘99 wint met het nummer ‘Spente le Stelle’ van de Franse zangeres Emma Shapplin. Dit is de start van een professionele zangcarrière en direct volgen er veel binnenlandse aanvragen voor optredens.

'Avventura', een unieke productie

Twee jaar later brengt Erna onder het label Universal Music het album ‘Avventura’ uit: een unieke productie waarbij veelal bekende klassieke melodiëen worden voorzien van (Italiaanse) teksten en bewerkt met moderne arrangementen. Met een 52-koppige bezetting brengt ze haar live TV-debuut op het podium bij Vara’s Kopspijkers waarna nog vele TV-optredens in binnen- en buitenland volgen. Avventura is een buitengewoon complexe productie waarbij drie producers de scepter zwaaien: Edwin Schimscheimer, Ruud Jacobs (André Rieu producer) en Hans Aalbers.

Avventura wordt behalve in de Benelux ook in Duitsland uitgebracht en in 2009 komt de release op de Koreaanse markt daar nog bij. Het repertoire van Avventura brengt Erna ten gehore tijdens vele (televisie)optredens in binnen- en buitenland. In Duitsland staat zij in shows zoals o.a. ‘Musik für Millionen’ , Das Sonntagskonzert’ en ‘Arena der Stars’ met Andrea Boccelli. Tracks van haar album Avventura komen bovendien op tal van Universal compilatiealbums te staan (Voices, Celtic Mood etc.).

Veelal eigen composities met 'Moiren'

In 2010 ontwikkelt zij bovendien haar klassieke repertoire verder door deel uit te gaan maken van het professionele vocal ensemble CALL o.l.v. (Bach) dirigent Pieter Jan Leusink. In Italië volgen opnames voor een cd en dvd waarop zij meerdere solo’s vertolkt; zowel aria’s uit opera en oratoria alsmede stukken in het (crossover) licht klassieke genre. Talloze concerten zijn het gevolg in veel grote Nederlandse kerken en op concertpodia, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam waar Erna onder meer soleert met haar vertolking van Gabriellas Sång.
Een jaar later vormt ze met electrisch harpiste Janne-Minke en drummer Tom van den Heuvel ‘Moiren’. Met veelal eigen composities gaan ze nog een stapje verder over de grens van symfonische muziek in combinatie met het klassieke stemgeluid van Erna.

Samenwerkingen met Jan Vayne

In 2014 schrijft en componeert Erna Hemming in opdracht, voor een speciaal muziekproject, dertien bijzondere stukken waarvoor ze in maart afreist naar Zwitserland voor de opnames van de cd Your Vibrations. In 2015 brengt ze een concert op Ameland tijdens de Kunstmaand in november. Een groot deel van haar repertoire wordt begeleid door Jean van Vugt en twee weken later is ze te gast in dezelfde Hervormde kerk in Hollum tijdens het concert van Jan Vayne. Samen met hem brengt ze vier bijzondere stukken ten gehore. Met Jan Vayne besluit ze tevens samen te werken wanneer Erna gevraagd wordt een optreden in het Amstel Hotel te verzorgen ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de Amstel (Business Club). Dit prachtige optreden wordt ook nog eens gecompleteerd met 20 mannen van het Ettens Mannenkoor.

Boekingen Erna Hemming

Op dit moment schrijft ze aan nieuwe Italiaanse werken in samenwerking met een aantal vooraanstaande componisten en werkt ze volop aan nieuw repertoire ter voorbereiding van komende concerten.

Erna is behalve vocalist, tevens vocal coach en tekstdichter. Haar ultieme passie om haar stem zo breed mogelijk te ontwikkelen om zo alle gewenste muziekstijlen te zingen, brengt ze over op haar leerlingen in haar lespraktijk.

Behalve vele optredens in Nederland, verzorgde Erna Hemming tevens concerten in o.a. Brussel, Antwerpen, Moskou, Salzburg, Leipzig, Oberhausen en Toscane.

Kom in de stemming

Erna Hemming boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Erna Hemming bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Erna Hemming, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Erna Hemming in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Erna Hemming boeken

Wilt u Erna Hemming boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Erna Hemming wilt inhuren.

Erna Hemming boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!