De 3 Tenoren boeken?

De-3-tenoren-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

De 3 Tenoren boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie De 3 Tonoren

Met memorabele megaconcerten en miljoenen verkochte albums maakten Pavarotti, Carreras en Domingo als ‘de Drie Tenoren’ de klassieke zang toegankelijker voor een veel breder publiek. Samen veroverden zij de harten van muziekliefhebbers over de gehele wereld. Mario Veltman, Arwin Kluft en Robbert Besselaar hebben hun krachten gebundeld en treden in de voetsporen van hun grote voorbeeld: Pavarotti, Carreras en Domingo.

Boekingen De 3 Tonoren

Met een prachtig repertoire waarmee de harten van miljoenen muziekliefhebbers werd veroverd, uiteraard aangevuld met het hedendaags repertoire. Een perfecte combinatie die samen garant staan voor een sensationeel, ontroerend en hartverwarmend optreden… De mooiste klassiekers zullen ten gehore worden gebracht maar ook het hedendaagse genre zal niet ontbreken! Kortom, stijlvol entertainment voor een zeer breed publiek.

Repertoire De Drie Tenoren:

Hieronder een greep uit het repertoire van De Drie Tenoren:
* Caruso
* Granada
* Cielito Lindo / Valancia
* De Parelvissers
* O Solo Mio
* Nessum Doma

De 3 Tenoren boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen De 3 Tenoren bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met De 3 Tenoren, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u De 3 Tenoren in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

De 3 Tenoren boeken

Wilt u De 3 Tenoren boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u De 3 Tenoren wilt inhuren.

De 3 Tenoren boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!