Petra Berger boeken?

petra berger boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Petra Berger boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Petra Berger

Petra Bergers stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar kristalhelder en loepzuivere stem.

Petra’s carrière begint in 1987 wanneer zij samen met haar zus het duo “Chess” opricht. Hun opvallende sound wordt regelmatig vergeleken met Abba en in die stijl brengen zij diverse top 40 hitsingles uit. Een grote liefde van Petra is de wereld van de musical. Om de overstap naar het theater te kunnen maken bekwaamt zij zich uitgebreid op het gebied van zang, dans en acteren. Het levert haar begin jaren negentig mooie rollen op in de musicals ”Sweeney Todd”, “The Beauty and the Beast” en ‘The Sound of Music’.

Internationale successen

In 2001 start ze met veel succes een internationale solo carrière. In samenwerking met Universal Music brengt ze een reeks verrassende classical cross-over albums uit. De albums bevatten speciaal voor haar geschreven nieuw materiaal en opvallende bewerkingen van klassieke stukken. In Nederland worden de cd’s bekroond met goud en platina en in 2004 genomineerd voor de Edison Klassiek. Ook in het buitenland blijft haar succes niet onopgemerkt, in Mexico, Spanje, Turkije en Finland breekt Petra door met haar vernieuwende sound. Met wereldsterren Andrea Bocelli en Alessandro Safina zingt zij prachtige duetten, zowel ‘live on stage’ als op haar eigen cd ‘Here and Now’. Petra wordt veelvuldig gevraagd voor gastoptredens bij concerten van toonaangevende symfonie orkesten in Nederland en in landen als China en Turkije.

Boekingen Petra Berger

In Nederland toert Petra Berger sinds 2003 ieder jaar langs de Nederlandse theaters en concertzalen met haar eigen programma’s. Een bijzondere samenwerking met pianist Jan Vayne in het theater in 2008 resulteert in een prachtig akoestisch album “Crystal”. In 2011 komt een lang gekoesterde droom uit. Petra brengt het album “Touched by Streisand” uit met daarop de mooiste Streisand songs. Op de Nederlandse publieke zender wordt een muziekspecial van dit album uitgezonden. De 75ste verjaardag van levende legende Barbra Streisand in 2017, vormt voor Petra de aanleiding om in het theaterseizoen 2017-2018 een speciaal Tribute Concert aan haar grote inspiratiebron te brengen. Dit concert beleeft wegens groot succes in de eerste helft van 2020 een reprise.

In het voor jaar van 2019 verrast Petra Berger haar publiek met een volledig nieuw, in eigen beheer geproduceerd album getiteld “Passione”. De songs op het album hebben een eigentijdse sound mét het herkenbare geluid van haar eerdere albums. ‘Passione’ is een cd met alleen Italiaans gezongen muziek. Het is een mix van lichte muziek, film muziek, klassiek en nieuw materiaal. De nieuwe songs zijn ook live te horen in het theaterconcert “Passione Italiana” waarmee Petra tot maart 2020 langs de theaters toert.

Kom in de stemming

Petra Berger boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Petra Berger bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Petra Berger, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Petra Berger in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Petra Berger boeken

Wilt u Petra Berger boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Petra Berger wilt inhuren.

Petra Berger boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!