Eyelar Mirzazadeh boeken?

eyelar mirzazadeh boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Eyelar Mirzazadeh boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Eyelar Mirzazadeh

Eyelar Mirzazadeh werd op 16 december 1993 geboren in Veenendaal. Haar ouders hebben een Iraanse achtergrond. Eyelar deed in 2010 mee met X-Factor, dit was helaas zonder succes. Ze viel af mede door de schorre stem die ze had. In 2012 deed Eyelar mee met The Voice of Holland. Vanaf toen is het heel snel gegaan met haar bekendheid. Toen ze de blind auditions overleefde, koos ze als begeleider Roel van Velzen. Samen met de coach overleefde Eyelar de battle en twee liveshows. Twee van haar optredens/nummers kwamen in de Single Top 100 terecht.

In de derde liveshow werden de coaches verrast door Eyelar. Ze ging naast het zingen, ook dansen op het podium. De reactie na het optreden van Eyelar: ''Het was een groot risico, maar ik wilde laten zien dat ik alles beheers. Ik dans al langer dan dat ik zing en daardoor kon ik echt mijzelf zijn op het podium. De reacties waren positief en het heeft er mede voor gezorgd dat ik aanstaande vrijdag weer in de liveshow te zien ben.''

Boekingen Eyelar Mirzazadeh

In de kwartfinale mocht Eyelar samen met Ed Sheeran, de grote hit 'The A Team' zingen. Naast dit nummer zong ze ook nog Try van Pink. Eyelar mocht door naar de halve finale. In de halve finale deed ze het nummer 'Empire State of Mind'. Ze zong dit nummer samen met de rapper Kleine Viezerik. Ondanks dit optreden verloor ze de plek voor de finale aan Floortje.

Maar tegenwoordig woont ze in de Verenigde Staten. Deze week verscheen haar eigen nieuwe single 'It Wasn't U'. Dit jaar schreef ze ook mee aan het nummer ‘Anyone’, de comeback van de Amerikaanse hitzangeres 'Demi Lovato', waarmee Demi Lovato nu een flinke nieuwe hit te pakken heeft in de Verenigde Staten! Volgend jaar zingt de talentvolle Eyelar zelf bij de 'Grammy’s'. Eyelar schreef in de loop der jaren veel songs waaronder de bekende nummers; 'Told You So' van 'Little Mix' en 'Scar Tissue' van 'Camila Cabello', om er maar een paar te noemen. ''It Wasn't U' is nu haar eigen hit!

Kom in de stemming

Eyelar Mirzazadeh boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Eyelar Mirzazadeh bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Eyelar Mirzazadeh, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Eyelar Mirzazadeh in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Eyelar Mirzazadeh boeken

Wilt u Eyelar Mirzazadeh boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Eyelar Mirzazadeh wilt inhuren.

Eyelar Mirzazadeh boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!