Johannes Rypma boeken?

johannes rypma boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Johannes Rypma boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johannes Rypma

Johannes Rypma is de runner-up van The Voice of Holland 2012. Johannes Rypma boeken is nu mogelijk. Hij brengt een geweldige rock set op de bühne tijdens uw evenement! De zanger uit het team van Nick en Simon overtuigde het publiek onder andere met het nummer 'Sex On Fire'. Dit bracht hem een 2e plaats in het goed bekeken programma op RTL4. Leona Philippo won het programma en Johannes Rijpma volgde daarop als een goede 2 plaats.

De beroemdste zanger van Friesland

Voor dat Johannes Rypma deel nam aan de Voice speelde hij samen met zijn eigen band op veel (tent)feesten. Het doel van Johannes Rypma is om Syb van der Ploeg te vervangen als de beroemdste zanger van Friesland. Of het hem gaat lukken zal moeten blijken, 1 ding is zeker op dit moment is hij een veel gevraagde artiest met een horde fans in Friesland en ver daarbuiten.

Boekingen Johannes Rypma

Johannes Rypma is te boeken voor optredens, informeer vrijblijvend voor de mogelijkheden om hem in te huren.

Kom in de stemming

Johannes Rypma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johannes Rypma bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johannes Rypma, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johannes Rypma in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johannes Rypma boeken

Wilt u Johannes Rypma boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johannes Rypma wilt inhuren.

Johannes Rypma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!