Fedde Le Grand boeken?

Fedde-le-Grand-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Fedde Le Grand boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Fedde Le Grand

Fedde Le Grand wordt beschouwd als een van de meest bepalende figuren in het snel evoluerende genre van housemuziek. Zijn invloed is continu voelbaar in het elektronische landschap; De beats, grooves, melodieën en ritmes van Fedde omringen ons allemaal en doen dat al vele jaren. Hij is talloze prijzen toegekend en heeft de grootste artiesten geremixt - van Coldplay, Madonna, will.i.am, Robbie Williams, Everything But The Girl, Fatboy Slim, tot Shakira, Rihanna, Mariah Carey, Faithless en zijn eigen all-time muzikale inspiratie Michael Jackson. Hij is al meer dan een decennium de tophelft van de veelgeprezen DJ Mag Top 100 en is net teruggekeerd naar een ongelooflijke # 22 nadat hij voor het eerst op dezelfde positie binnenkwam in 2007. Le Grand is hier, om te blijven.

Put Your Hands Up For Detroit'

Als het om solo-platen gaat, bracht 'Put Your Hands Up For Detroit' hem wereldwijd onder de aandacht, maar nummers als 'The Creeps', 'Let Me Think About It', 'Back & Forth', 'Metrum', 'So Much Love ', en' Sparks (Turn Off Your Mind) ', bevestigden hem als een veelzijdige krachtpatser in de wereldwijde dance-muziekindustrie. Voortbouwend op zijn toch al indrukwekkende muzikale samenvatting zijn titels als 'Long Way From Home', 'Rockin' N 'Rollin', 'No Good', 'Where We Belong' en 'Don't Give Up', tot meer recente toevoegingen zoals 'Love's Gonna Get You', 'Keep On Rising', 'Coco's Miracle' en een kleine trip down memory lane met Miss Ida Corr naast Shaggy op 'Firestarter' en het enorme 'Let Me Think About It' Celebration rework .

Belangrijke kracht in de EDM

Hoewel genoeg om velen te verbazen, bevatten zijn albums 'Output' (2009) en 'Something Real' (2016) nog meer geweldige titels als 'Cinematic', 'Feel Good', 'Give Me Some' en het enorme 'Rhythm Of The Night. Door hem te positioneren als een van de belangrijkste creatieve krachten in elektronische muziek, vertoont Le Grand geen tekenen van vertraging. Start 2018 met de releases van 'Bump' N Shake ',' Monsta ',' You Got Me Runnin ',' Flex 'met General Levy,' Hit The Club ', en voegt terloops drie gratis downloads toe voor het goede doel (icw BBIN x DJ Mag) - 'The Gaming Beat' met Kris Kiss, 'You Lift Me Up' en 'Scream Out Loud' - terwijl het leidde tot zijn goed ontvangen remix voor 'Chidesmokers' 'Side Effects'.

Boekingen Fedde Le Grand

Miljoenen hebben hem gezien op 's werelds grootste festivals en meest legendarische podia: Ultra Music Festival, Tomorrowland, Untold Festival, Parookaville, Sunrise Festival, Coachella, EDC, STORM Festival, Medusa, Big Slap Festival, Exit Festival, Global Gathering, Creamfields, Electric Zoo, Sziget, Palmesus, SW4, Airbeat One en Sensation om maar een selectie te noemen, terwijl je elke week nog meer afstemt op zijn Darklight Sessions-radioshow. Le Grand bleef grenzen verleggen en waagde zich aan de creatie van zijn eigen showconcept, waarbij live theater met dans werd gecombineerd. Deze show is ontwikkeld en tot nu toe alleen in Nederland te zien geweest en staat op het punt een schokgolf te veroorzaken wanneer deze de rest van de wereld raakt.

Kom in de stemming

Fedde Le Grand boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Fedde Le Grand bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Fedde Le Grand, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Fedde Le Grand in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Fedde Le Grand boeken

Wilt u Fedde Le Grand boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Fedde Le Grand wilt inhuren.

Fedde Le Grand boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!