Sander van Doorn boeken?

Sander-van-Doorn-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sander van Doorn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sander van Doorn

Sander van Doorn is geboren op 28 februari 1979, begon zijn passie voor muziek al op een jonge leeftijd. Op de leeftijd van 16 jaar ontdekte Sam de echte kick van muziek maken toen hij voor de eerste keer een paar platen draaide op 2 heel slechte draaitafels. Deze nieuwe hobby werd op zijn zeventiende uitgebreid met produceren toen hij begon te experimenteren met een drumcomputer. Dit resulteerde enkele jaren later in zijn eerste release, snel daarna opgevolgd door 2 nieuwe releases. Hier was hij echter nog niet helemaal tevreden over. Sam begon zich puur te focussen op hoe hij zijn producties sterker en beter kon laten klinken. Geinspireerd door techno, trance en progressive werkte hij toe naar zijn eigen herkenbare sound en stijl. Dynamisch, drive en climax zijn de kenmerken van de nieuwe Sam Sharp sound. Zijn enorme gedrevenheid en passie resulteerde in een samenwerking met het bekende dancelabel Spinnin' Records.

Boekingen Sander van Doorn

Hij heeft onder diverse namen succesvolle producties uitgebracht, die door alle top-djs uit de hele wereld grijsgedraaid worden. Het begon met zijn remixen van Ron van den Beuken's "Timeless", E-Craigs "The Beat goes on" en Randy Katana's "One Solid Wave". Kort daarna kwam zijn eerste release "Twister". Hij bracht hierna diverse danceklappers uit onder namen als Sander van Doorn, Sandler en natuurlijk Sam Sharp.

Kom in de stemming

Sander van Doorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sander van Doorn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sander van Doorn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sander van Doorn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sander van Doorn boeken

Wilt u Sander van Doorn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sander van Doorn wilt inhuren.

Sander van Doorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!