George McCrae boeken?

george mccrae boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

George McCrae boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie George McCrae

Er zijn weinig zangers in soulmuziek met een uniek kenmerkend geluid dat begint in de jaren 60 en nog steeds sterk is. Met zijn recht uit het hart, rijk aan emotie en kniediepe zang die adembenemende vocale diepte en bereik levert, is George McCrae een van die artiesten. Na een indrukwekkende carrière waaronder een # 1 in meer dan 40 landen, verschillende gouden platen, een Grammy-nominatie als beste mannelijke R & B-zanger in 1975 en gewerkt te hebben met legendes als Michael Jackson & the Jackson 5, James Brown, KC & The Sunshine Band , Nile Rodgers en Bernard Edwards evenals Bill Wyman, George McCrae is nu terug met een nieuw geweldig klassiek en fris klinkend album genaamd LOVE.

Geboren als tweede van negen in West Palm Beach, Florida, begon George gospel te zingen in de kerk. Later vormde hij zijn eigen zanggroep de Jivin 'Jets en nadat zijn vrouw Gwen McCrae zich bij de line-up had gevoegd, werkten ze al snel als duo-opname voor Henry Stone's Alston platenlabel. Ze bleven zingen in clubs in Palm Beach en op sessies samen met Betty Wright die achtergrondzang deed voor artiesten als de Rolling Stones-bassist Bill Wyman's eerste soloalbum "Monkey Grip". Hij stond op het punt terug te gaan naar de universiteit om wetshandhaving te studeren toen hij hoorde van Casey en Finch die een nummer hadden geschreven en opgenomen dat te hoog was voor KC om te zingen, George kwam tussenbeide en schreef geschiedenis.

Rock Your Baby

Dat nummer was "Rock Your Baby" en maakte van George McCrae zelf een ster die aan het hoofd stond van het Miami Soul-geluid. Het nummer verkocht meer dan 15 miljoen exemplaren met een piek # 1 in meer dan 40 landen, waaronder het gelijknamige album in de top van meer dan 10 landen. "Rock Your Baby" is een van de minder dan veertig singles aller tijden die wereldwijd 10 miljoen (of meer) exemplaren hebben verkocht en is nog steeds het best verkochte nummer ooit dat uit de staat Florida komt. Het bleek een zeer invloedrijk album te zijn en wordt algemeen beschouwd als een van de eerste hits uit het discotijdperk.

Rolling Stone noemde "Rock Your Baby" het # 1 nummer van het jaar voor 1974, en George werd Grammy genomineerd voor Beste Mannelijke R & B-zanger. John Lennon bewonderde George McCrae en "Rock Your Baby" inspireerde hem om 'Whatever Gets You Through the Night' te schrijven: "Ik hou nog steeds van zwarte muziek, discomuziek …" Rock Your Baby "," Ik zou mijn bluetooth willen geven om te schrijven dat. Maar ik kon het nooit. Ik ben te letterlijk om "Rock Your Baby" te schrijven. Ik wou dat ik het kon ".

Boekingen George McCrae

Het is 40 jaar geleden en nu is George McCrae terug met een nieuw opgenomen album genaamd LOVE; een authentieke mix van soul, funk, pop en disco - Miami Soul op zijn best! George McCrae blijkt een van die echte klassieke old school soulzangers te zijn met veel attitude, persoonlijkheid en een heel eigen, eigen signatuur. Alles op dit album is opgenomen zonder sequencing in jaren 70-stijl en voldoet aan het geluid van vandaag - een combinatie van zowel vintage als moderne ultramoderne opnametechnieken. Het draait allemaal om liefde, echte muziek van echte muzikanten en echte emoties van een echte zanger. Samen met zijn LOVE Band staat George McCrae klaar om zijn Super Love Soul naar jullie over de hele wereld te verspreiden!

Kom in de stemming

George McCrae boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen George McCrae bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met George McCrae, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u George McCrae in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

George McCrae boeken

Wilt u George McCrae boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u George McCrae wilt inhuren.

George McCrae boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!