Helmut Lotti boeken?

helmut lotti boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Helmut Lotti boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Helmut Lotti

Tien jaar na 'Time To Swing' legt Helmut Lotti zich in zijn nieuwe album 'Soul Classic In Symphony' toe op een van de meest fascinerende en opwindendste hoofdstukken van de muziekgeschiedenis, de klassieke soul-muziek. Daarmee zet de Belgische superster de reeks conceptalbums voort, waarmee hij met 'Helmut Lotti goes Classic' in 1995 begon. Het album dat behalve de pre-release single 'My Girl' ook verschillende grote soul klassiekers bevat van 'Wonderful World', 'Easy' tot 'So You Win Again' wat samen met het Golden Symphonic Orchestra werd opgenomen en is verschenen op 28 september 2018. Een spannende muzikale terugblik op het soul-tijdperk.

Uitstekende smaak

'My Girl' behoort tot de grootste klassiekers van het Motown-label en bezorgde de Temptations met leadzanger David Ruffin in 1965 hun eerste nummer-1 hit in de US Billboard Charts. Die song werd geschreven door miracles-legende Smokey Robinson en Ronnie White. Met zijn singlekeuze (en zijn albumtracklijst) bewijst Lotti zijn uitstekende smaak op soul-gebied en zijn talent voor melodieuze en romantische muziek.

Het afgelopen jaar vierde de achtenveertigjarige zanger en songwriter zijn terugkeer op de internationale podia en de internationale charts met 'The Comeback Album'. Het album, de Comeback-concerten en de Comeback-tour openden de weg voor het volgende hoofdstuk in zijn unieke carrière en schenken ons met 'Soul Classics Symphony' de beste Helmut Lotti aller tijden.

Boekingen Helmut Lotti

'Soul Classics In Symphony' van Helmut Lotti is verschenen op 28 september 2018 als CD, download en stream. Tegelijkertijd start Helmut Lotti en zijn orkest met de gelijknamige tournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Kom in de stemming

Helmut Lotti boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Helmut Lotti bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Helmut Lotti, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Helmut Lotti in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Helmut Lotti boeken

Wilt u Helmut Lotti boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Helmut Lotti wilt inhuren.

Helmut Lotti boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!