Udo boeken?

udo boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Udo boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Udo

Udo Mechels (10 mei 1976) is een Belgische singer/songwriter. Udo studeerde af aan de Erasmushogeschool in Brussel als Bachelor Communicatiemanagement.

Op 30-jarige leeftijd won Udo X-Factor op de Vlaamse commerciële zender vtm, waarna hij een eerste Engelstalige album uitbracht bij Sony BMG . Op dit album staat 'Tu Me Manques A Mourir', het favoriete Franse lied van Udo's moeder.

Zo Is Er Maar Een

Een jaar later won hij het liedjesprogramma Zo Is Er Maar Een op EEN. Met zijn beklijvende versie van Tura's 'Ik Mis Je Zo', de Vlaamse versie van Tu Me Manques A Mourir, won hij overtuigend.

Het publiek schreeuwde om een Nederlandstalige plaat en na twee Engelstalige popalbums bracht Udo bij Sony Music eindelijk een album in zijn moedertaal uit. Udo zet ook twee Franse liedjes op dit album, waaruit eens te meer zijn liefde voor de Franse taal blijkt.

Nadien volgen nog twee andere succesvolle Nederlandstalige albums bij Universal Music .

Hit The Road

De zanger won in zijn carrière verschillende prijzen en gouden platen. Op televisie presenteert hij Hit The Road, de opvolger van het succesvolle Tien Om Te Zien en tevens het laatste muziekprogramma op vtm.

Als kind had Udo geen zanger als idool, maar was hij een grote fan van het Franse schrijversduo Michel Berger en Luc Plamondon. Sinds hij professioneel muzikant werd, begon Udo muziek te schrijven voor verschillende Belgische en buitenlandse artiesten. Het is opmerkelijk dat Udo - zelf winnaar van een talentenjacht - voor 7 winnaars van muziekwedstrijden in binnen- en buitenland muziek aanleverde.

Boekingen Udo

In 2020 besluit de zanger dat het tijd is om zijn voorliefde voor de Franse taal om te zetten in liedjes. Met Ne Partez Pas Sans Moi, een cover van Céline Dion en het zelfgeschreven Au-delà, levert hij zijn eerste twee singles in het Frans af.

Wordt vervolgd …

Kom in de stemming

Udo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Udo bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Udo, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Udo in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Udo boeken

Wilt u Udo boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Udo wilt inhuren.

Udo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!