Erik & Sanne boeken?

erik sanne boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Erik en Sanne boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Erik & Sanne

Na een muzikaal verleden bij Johan Verminnen en Raymond van het Groenewoud startte Erik van Neygen zijn solocarrière. Zijn eerste LP kwam uit in 1976. In Vlaanderen werd hij bekend omwille van zijn aparte stijl. Een beetje kleinkunst, een beetje country soms. Hij was regelmatig op de Vlaamse televisie en je hoorde hem heel vaak op de radio. Zijn grootste hits zijn 'Telkens weer', 'Stille brieven', 'De herinnering blijft', 'Het spijt me' en 'Dans met mij door de nacht'. Op 4 november 1989 hoorde hij Sanne zingen. Hij was onmiddellijk onder de indruk en vroeg haar een cassette op te sturen. Op 14 maart namen ze samen 'Veel te mooi' op. Het werd een gigantische hit en het begin van een succesvolle carrière samen.

'Veel te mooi', 'Aan mijn darling', 'Wat je Diep treft', 'De laatste Bolero' en 'Twee witte Paarden', een gouden combinatie! Ook de solonummers van Sanne werden grote hits. 'Het huis dat tussen Rozen stond', 'Land van ons Twee', 'Je Voetstap' en 'Welterusten' drongen tot in Nederland door. Ook in het echte leven werden ze een koppel. Ze kregen samen een dochter, Maartje (die later ook zangeres werd). Erik en Sanne trouwden in 1996. In 2009 werd hun geluk even verstoord door Eriks gezondheidsproblemen. Hij kreeg een hersenbloeding en alle concerten moesten worden uitgesteld. In 2010 kreeg hij een tweede hersenbloeding, op het podium. Dit stemde uiteraard tot nadenken en met spijt in het hart besloten ze te stoppen met liveoptredens in 2012.

Boekingen Erik & Sanne

Ondertussen is Eriks gezondheidstoestand verbeterd en doen ze terug een beperkt aantal optredens. Tot grote vreugde van de fans staan ze met nog meer overtuiging en enthousiasme op het podium. Hun samenzang klinkt met de jaren nóg mooier en nóg harmonieuzer.

Wie hen ooit live aan het werk zag, blijft fan voor het leven. Hun grootste hits samen, zijn verzameld op de cd "30 jaar Veel te mooi", nu ook verkrijgbaar in Nederland.

Kom in de stemming

Erik & Sanne boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Erik en Sanne bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Erik en Sanne, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Erik en Sanne in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Erik en Sanne boeken

Wilt u Erik en Sanne boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Erik en Sanne wilt inhuren.

Erik en Sanne boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!