Jan Vervloet boeken?

Jan-Vervloet-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Jan Vervloet boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jan Vervloet

Geboren in België, Jan Vervloet is al meer dan 25 jaar een bekende naam in de Belgische dansmuziekscene. Als producer bracht hij wereldwijd meer dan 200 trax uit, waaronder gouden platen met Fiocco in België, een nummer 1-hit in Nederland met Scoop en zelfs een top 10-hit in de VS en Frankrijk met D.H.T.

Gouden platen met Fiocco

Als DJ maakte hij deel uit van de meest geselecteerde clubs & parties in de Benelux. Zijn optredens als gast-DJ zijn gewoon te veel om allemaal op te noemen (Tomorrowland - Suikerrock - I Love The 90s - Illusion - Legacy Festival - Beachland - Age Of Love - Kokorico - Bonzai Retro - Legendary 90's - Sunrise Festival …).

Boekingen Jan Vervloet

Na al die jaren is Jan nog steeds een van de meest gerespecteerde en gepassioneerde DJ's die niet bang is om alle stijlen van feestmuziek (Electro - Retro - Progressive House - 90's - Trance - Urban - Dirty House …) te vermengen omdat hij heeft maar 1 doel: een dansende, schreeuwende dansvloer !!!

Kom in de stemming

Jan Vervloet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jan Vervloet bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jan Vervloet, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jan Vervloet in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jan Vervloet boeken

Wilt u Jan Vervloet boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jan Vervloet wilt inhuren.

Jan Vervloet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!