M.I.K.E. Push boeken?

Mike-Push-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

M.I.K.E. Push boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie M.I.K.E. Push

De in België geboren en nu in New York gevestigde Mike Dierickx is een producer, remixer en DJ en heeft een groot aantal gedaantes waaronder hij produceerde en remixte, met name als Push!

Boekingen M.I.K.E. Push

MIKE. / Push's carrièreshoot gooide het dak in 1998 met "Universal Nation" onder zijn Push-gedaante op Bonzai Records, dat verschillende dance-muziekprijzen won, en tot op de dag van vandaag wordt erkend als een van de klassieke dansrecords uit het Trance-tijdperk. Met dit succes in wereldwijde dance charts stond de Belgische dance scene nu stevig op de kaart. Zijn opvolger "Strange World" sloeg flink aan en dit werd gevolgd door een andere enorme release, "The Legacy", die opnieuw de meeste dance-hitlijsten in heel Europa bereikte en de Britse nationale hitlijsten bereikte op nummer 21. In de loop der jaren ontving Mike verschillende muziek prijzen waaronder beste club singles en beste dance producer, en 6 keer de nationale Top 40 in het Verenigd Koninkrijk. En onlangs werd "Universal Nation" 2 jaar op rij verkozen tot beste Electronic Dance-track aller tijden op Studio Brussel in België!

Push bracht drie albums uit: "From Beyond", de veelgeprezen "Electric Eclips" en "Global Age". 2018 belooft een enorm jaar te worden voor Push met de nieuwe komst van 'Together We Rule The World'!

Kom in de stemming

M.I.K.E. Push boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen M.I.K.E. Push bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met M.I.K.E. Push, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u M.I.K.E. Push in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

M.I.K.E. Push boeken

Wilt u M.I.K.E. Push boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u M.I.K.E. Push wilt inhuren.

M.I.K.E. Push boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!