Janouk Kelderman boeken?

Janouk-Kelderman-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Janouk Kelderman boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Janouk Kelderman

Janouk Kelderman wist al heel snel dat ze ‘iets’ met zingen, dansen, presenteren en acteren wilde doen. Tijdens haar studie ‘musicaltheater’ aan de Fontys Hogeschool in Tilburg moest ze op zoek naar een stageplaats. Bij RTL kreeg ze een geweldige kans: Janouk werd Keet!, de nieuwe presentatrice van het mateloos populaire RTL Telekids!

Keet!

Als gezicht van die zender presenteerde ze talloze programma’s en stond ze onder contract bij platenlabel 8ball Music. Naast bijvoorbeeld Hi Ha Holland en Theaterkids nam Janouk ook de presentatie van de grote RTL live Events voor haar rekening en in 2015 was Janouk als Keet, samen met Patrick Martens, te zien in de bioscoopfilm ‘Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan’. De film werd enthousiast ontvangen en trok meer dan 100.000 bezoekers.

Boekingen Janouk Kelderman

Eind 2016 besloot Janouk te stoppen als Keet! en haar vleugels uit te slaan. Het was tijd om te ontdekken wat de entertainment industrie nog meer te bieden had. Sinds 2017 is Janouk op televisie te zien als een van de vaste gezichten van het NTR Klokhuis.

In die hoedanigheid gaat ze dagelijks op pad om de meest uiteenlopende onderwerpen in beeld te brengen. Ze is nauw betrokken van idee tot productie en uitvoering. Daarnaast is ze regelmatig te zien in andere programma’s van de NPO. Zapp Live, Zapp detective en Zapp your Planet zijn goede voorbeelden.

Ambassadeur WNF

Na de succesvolle introductie van haar Instagramstory’s over de ‘Duurzame Dinsdag’ is Janouk gevraagd om Ambassadeur te worden van het WNF. Ze is als Ranger het gezicht van het speciaal voor lagere scholen samengestelde lespakket ‘Toekomstkunde’. Begin 2020 maakte ze een prachtige reis naar Argentinië. De online serie van die reis is te bekijken op het WNF youtube-kanaal.

Brainstorm

In het verlengde hiervan heeft Janouk in 2020 samen met Kosmos Uitgevers haar eerste boek uitgebracht. ‘Janouk zoekt een duurzame Wereld’. Dit handzame boekje is in iedere boekhandel te krijgen en wordt als welkomstkado weggegeven bij een lidmaatschap van het WNF. Uiteraard duurzaam ontwikkeld en geproduceerd. Verschillende andere WNF-Ambassadeurs hebben meegewerkt.

Naast Klokhuis heeft Janouk in 2020 haar eerste eigen tv-programma mogen introduceren.

‘Brainstorm’ is een wetenschappelijk programma waarin Janouk op zoek gaat naar de werking van ons brein. Dit programma heeft ze samen met The Media Brothers zelf bedacht en ontwikkeld. Brainstorm is iedere zondagochtend te zien bij Zapp op NPO3.

Janouk is een enthousiaste ‘alleskunner’ van de nieuwe generatie. More to come!

Kom in de stemming

Janouk Kelderman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Janouk Kelderman bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Janouk Kelderman, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Janouk Kelderman in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Janouk Kelderman boeken

Wilt u Janouk Kelderman boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Janouk Kelderman wilt inhuren.

Janouk Kelderman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!