Jill Schirnhofer boeken?

Jill-Schirnhofer-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Jill Schirnhofer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jill Schirnhofer

Jill Schirnhofer (28), ook wel bekend als kortweg Jill, is een Nederlands illustratrice, schrijfster, programma-maakster en actrice. In haar eigen tv programma geeft Jill creatieve adviezen aan de jonge kijker op het gebied van tekenen en knutselen, mode en koken en is een daarmee een bijzonder populair en inspirerend icoon geworden voor kinderen. Ook met haar accounts op Youtube, Instagram, TikTok en Pinterest is ze erg populair.

So fancy en So bella

Op 15-jarige leeftijd ontwierp Jill haar eerste schoolagenda waarna ze haar eigen stijl door ontwikkelde in een eigen lijn. Haar ‘Jill’ boekencollectie omvat inmiddels meer dan 18 titels. Daarnaast heeft ze een ‘Jill’ productlijn met DIY-, bak- en party producten en acteert ze in films (o.a. Misfit) en series. In 2017 maakte Jill haar debuut als fictieschrijver. Ze schreef en illustreerde haar eerste jeugdboek “Elvy’s eigen wereld: So boho’, dat ook meteen verfilmd werd. In 2018 en 2019 kwamen in dezelfde reeks de delen So fancy en So bella uit.

Boekingen Jill Schirnhofer

In 2019 besloot Jill haar tekenstijl verder te ontwikkelen en zich naast de ‘Jill’ doelgroep van 6 – 12 jaar te richten op de doelgroep tieners/young adults. Haar boodschap aan hen is om bij jezelf te blijven en in jezelf te geloven, waarbij creativiteit en uniciteit voorop staan. Jill is zowel online als live te boeken voor o.a. presentatieklussen, creatieve inspiratie-sessies, (kinder)feestjes op maat en Q&A-sessies.

Kom in de stemming

Jill Schirnhofer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jill Schirnhofer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jill Schirnhofer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jill Schirnhofer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jill Schirnhofer boeken

Wilt u Jill Schirnhofer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jill Schirnhofer wilt inhuren.

Jill Schirnhofer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!