Sylvia Schuyer boeken?

sylvia schuyer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sylvia Schuyer boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Sylvia Schuyer

Sylvia is één der weinige vrouwen in de wereld der magie. Een vader als goochelaar en een moeder met het beroep van mannequin zorgden ervoor dat Sylvia al op jonge leeftijd met het artiestenvak in aanraking kwam. Zo heeft zij o.a. voor de Duitse televisie een onderwater goochelact gepresenteerd, compleet met duikuitrusting waarbij zij in een groot bassin onderwater goochelde met vissen en schildpadjes.

Mede door haar beheersing van de internationale talen, verzorgt Sylvia niet alleen haar Magic optredens voor internationaal publiek maar ook presenteert zij diverse congressen en zakelijke bijeenkomsten.

Sylvia brengt haar eigen show tijdens Cruises en Bedrijfsevenementen en vele andere gelegenheden, en natuurlijk kunt u haar wekelijks bewonderen in 'de wereld van K3' die in Nederland word uitgezonden door de TROS en in België door VTM. In dit programma leert Sylvia de kids elke week een nieuwe goocheltruc zodat zij zelf de eerste stappen op weg naar een goochelcarrière kunnen zetten.

Hieronder vind u de mogelijkheden:

Table Magic

Een vorm van magisch entertainment dat met kleinere voorwerpen, vlak onder de neus van de toeschouwer kan worden uitgevoerd. Interactie is gevraagd want buiten de nodige hilariteit, humor en vermaak ligt hier het moment voor de toeschouwer die méér wil dan alleen kijken want hieraan kun je actief deelnemen, sterker nog, Sylvia laat met veel enthousiasme een kijkje nemen in de goochelkeuken zodat er ook, na haar bezoek, verder gegoocheld kan worden. Uitermate geschikt entertainment voor diegene die denkt alles al gezien te hebben.

Toneel act

Wordt centraal uitgevoerd met ondersteuning van muziek. Sylvia heeft een vaste act maar kan deze zonder probleem aanpassing naar de situatie, de directeur inbouwen in de act, iets leuks met een jubilaris, de mogelijkheden zijn oneindig en altijd weer verrassend en succesvol. Héél geschikt tijdens een opening of dan wanneer er een aandachtsmoment gevraagd is. Een combinatie van Magie, Humor en de Presentatie van Sylvia maken dit tot een uiterst verrassend geheel.

Presentatrice

Sylvia staat haar mannetje. Niet alleen spreekt zij 6 talen vloeiend maar als een vis in het water is zij vertrouwd met het toneel. Onverwachte situaties, improvisatie gevraagd, op Sylvia kun je rekenen. Of dat zij als charmante gastvrouw de rode draad door de avond is of de overgangen gestalte geeft met haar Magic-tricks, met Sylvia is uw avond een succes.

Sylvia spreekt Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en natuurlijk Nederlands.

Workshop Magie

Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen van een goochelaar. Wat er zoal bij komt kijken om een succesvol goochelaar te worden of wil je een leuke truc leren die je op het eerstvolgende familiefeest gaat vertonen. Hier gebeurt het allemaal. Verbazing maakt plaats voor waardering. Het Hoe en Waarom in de Goochelkunst.

Boekingen Sylvia Schuyer

Is er véél zo niet alles mogelijk met Magie. Is het de boodschap die belangrijk is en daarom verweven moet worden in een visueel aspect of mag het een gadget zijn in de vorm van een echte Goocheltruc om elke gast mee te geven met daarin de slogan verwerkt. U vraagt en wij leveren u een kant en klaar produkt.

Kom in de stemming

Sylvia Schuyer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Sylvia Schuyer bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Sylvia Schuyer, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Sylvia Schuyer in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Sylvia Schuyer boeken

Wilt u Sylvia Schuyer boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Sylvia Schuyer wilt inhuren.

Sylvia Schuyer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!