Jo Vally boeken?

jo vally boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Jo Vally boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Jo Vally

Jo Vally bleef meedraaien aan de top van de Vlaamse showbizz en groeide de afgelopen 20 jaar uit tot één van de vaste waarden in de Vlaamse muziekbusiness. Na het succes van het gouden album 'Jo Vally zingt Franse Klassiekers' zoekt hij voor zijn nieuwste album meer Zuiderse oorden op. 'Jo Vally Zingt Zuiderse Klassiekers' herbergt enkele pareltjes als 'La Cancion De La Paz', 'Kom Eens Dicht Bij Mij', 'Gloria', 'Ma-ma Ik Mis Je' en 'Carly'.

Jo Vally zingt country

Het is een zeer gevarieerd album met zomerse muziek, veel ambiance maar ook plaats voor emotie en dat is de sterkte van dit album. Jo Vally droomde al jaren om een album te maken met countrymuziek maar dacht dat Vlaanderen er nog niet klaar voor was. Mede dankzij het monstersucces van de film en de soundtrack 'The Broken Circle Breakdown' vond Jo Vally het een ideaal moment om een album in dit genre te lanceren. Op deze cd staat ook een duet met Judith Hilde-brandt (actrice in de Duitse soap Sturm der Liebe). 'Jo Vally zingt country' was een schot in de roos met een concerttour langs verschillende Vlaamse culturele centra.

Boekingen Jo Vally

Een vervolg op deze 'Jo Vally zingt country' bleef dan ook niet uit. Op 13 februari 2015 bracht Jo zijn nieuw album 'Op het lijf geschreven' uit. Met dit album zweert Jo Vally covers af en gaat hij voor eigen materiaal. Het is een album met 12 nummers om bij te likkebaarden waarbij Jo Vally de luisteraar/muziekliefhebber inkijk gunt in zijn eigen leven. Dit pareltje mag je dus gerust een gezongen biografie noemen waarop je eveneens de singles 'Een plek voor jou vannacht' en 'Dag, vrouw van mij' terug vindt. Volgens Jo is dat laatste het mooiste nummer dat hij ooit uitbracht. 'Op het lijf geschreven' van Jo Vally mag bestempeld worden als persoonlijk en intiem werk en gebracht op een manier waarop je Jo Vally nog nooit eerder hoorde.

Kom in de stemming

Jo Vally boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Jo Vally bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Jo Vally, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Jo Vally in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Jo Vally boeken

Wilt u Jo Vally boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Jo Vally wilt inhuren.

Jo Vally boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!