Johnny Logan boeken?

johnny logan boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Johnny Logan boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Johnny Logan

Johnny Logan staat weer volop in de belangstelling met zijn nieuwe cd ‘The Irish Connection’. Op het inmiddels in de Scandinavische landen met goud en platina bekroonde album gaat Johnny Logan terug naar zijn ‘roots’ en vertolkt hij uitsluitend traditionele Ierse liederen. Nummers als ‘The Wild Rover’, ‘Dirty Old Town’, ‘And The Band Played Waltzing Matilda’ en ‘Whiskey In The Jar’, die stuk voor stuk een grote, wereldwijde populariteit genieten en door de rasperformer naar een nieuw hoogtepunt worden gezongen.

Johnny Logan geniet ‘eeuwige roem’ en dankt deze status vooral aan het Eurovisie Songfestival. Hij leverde de nimmer geëvenaarde prestatie dit festival namens Ierland maar liefst tweemaal als zanger te winnen, in 1980 in Nederland met het lied ‘What’s Another Year’ en zeven jaar later te België met het nummer ‘Hold Me Now’. Als hij daardoor al geen Mr. Songfestival was, werd hij het wel door ook nog eens de componist te zijn van het in 1992 in Zweden winnende en door Linda Martin gezongen lied ‘Why Me’. Nogmaals, een volstrekt unieke prestatie.

Boekingen Johnny Logan

De in Australië geboren en sinds zijn derde levensjaar in Ierland wonende Johnny Logan zou echter tekort worden gedaan door zijn langdurige carrière louter en alleen op te hangen aan zijn Songfestival-successen. De muzikale loopbaan van de zanger kent namelijk velerlei hoogtepunten. Daartoe behoren zijn samenwerking met o.a. Paul McCartney, David Bowie, Level 42, Montserrat Caballe en niet te vergeten onze eigen André Hazes. Tijdens zijn programma 'The Irish Connection' breng Logan nummers van zijn nieuwe cd maar zullen ook zijn eigen hits niet ontbreken alsmede songs van o.a. Robbie Williams en U2.

Kom in de stemming

Johnny Logan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Johnny Logan bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Johnny Logan, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Johnny Logan in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Johnny Logan boeken

Wilt u Johnny Logan boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Johnny Logan wilt inhuren.

Johnny Logan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!