Joke de Kruijf boeken

Joke-de-Kruijf-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Joke de Kruijf boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Joke de Kruijf

Joke de Kruijf speelde in zowel binnen- als buitenland in grote Musicals waaronder The Phantom of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in origineel Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte, 1953 de Musical en Het Meisje met het Rode Haar. In 1995 won ze de Gouden Notenkraker, de prijs van de Nederlandse Toonkunstenaarsbond en ze was maar liefst 3 keer genomineerd voor een John Kraaijkamp Musical Award.

Boekingen Joke de Kruijf

Ze doet aan nasynchronisatie en spreekt onder andere voor Walt Disney de Nederlandse stemmen in van Assepoester, Belle en Doornroosje. Daarnaast geeft Joke workshops met als doel jonge mensen in het musical vak te begeleiden en is ze ambassadrice voor ‘Only Friends’ en ‘A Sister’s Hope’.

Ook heeft zij de training STEM ontwikkeld waarin mensen van alle leeftijden zich bewust worden van hun eigen stem en deze beter leren gebruiken en controleren.

Toonaangevend binnen musical- en entertainmentland

Joke de Kruijf is veelgevraagd zangeres, actrice, danseres, presentatrice en coach! Veelzijdig dus en toonaangevend binnen musical- en entertainmentland. Die veelzijdigheid vind je ook terug in haar optredens in het land. Joke de Kruijf is o.a. als volgt te boeken:

Joke de Kruijf als Gastsoliste
-Live optreden met diverse bands en orkesten (HaFaBra)
-Speelduur: 1 x 30 a 40 min. of 2 x 20 min (binnen 2 uur)

Joke de Kruijf Senioren Show
Repertoire: o.a. oude musicals / Willeke Alberti / Amsterdams repertoire
-Speelduur 1 x 60 min. of 2 x 30 min. (binnen 2 uur) – tape

Joke de Kruijf met Amsterdamse meezingers
-Speelduur 1 x 30 min. – tape

Joke de Kruijf als Presentatrice
-Presentatie werkzaamheden
-Speelduur: in overleg

Ook heeft Joke veel thematisch repertoire beschikbaar, zoals bijvoorbeeld kerst-repertoire! Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Kom in de stemming

Joke de Kruijf boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Joke de Kruijf bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Joke de Kruijf, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Joke de Kruijf in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Joke de Kruijf boeken

Wilt u Joke de Kruijf boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Joke de Kruijf wilt inhuren.

Joke de Kruijf boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!