Als de Dag van Toen boeken?

Als-de-dag-van-toen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 100 personen

Als de Dag van Toen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Als de Dag van Toen

Met deze act brengt Jos Cové weer herkenbare gevoelens naar boven bij ouderen in een Verzorgingshuis. Enige tijd geleden trad Jos op voor de bewoners van het Verzorgingshuis waar zijn moeder woont. Na afloop van dit optreden kwam een bewoonster naar Jos toe om hem te bedanken. Ze zei in tranen tegen hem “Weet je onze hersenen hier sterven langzaam af. Jij hebt er vanavond voor gezorgd dat deze weer wat ververst worden. Dank je wel hiervoor.” Deze woorden maakten zoveel indruk op Jos waardoor hij besloot dat hij meer wil optreden in Verzorgingshuizen.

Muziek verbindt en geeft herkenning

Muziek verbindt en geeft herkenning en troost. De bewoners in Verzorgingshuizen kunnen zich steeds minder herinneren, maar bekende liedjes blijven ze wel onthouden. Bijna iedereen weet opeens nog wel dat Sophietje ranje met een rietje dronk!

Boekingen Als de Dag van Toen

Jos Cové is bij velen bekend met zijn act ‘JC zingt Borsato’. Wat veel mensen niet weten is dat Jos ook optreedt in Verzorgingshuizen. Met zijn optreden ‘Als de dag van toen’ zingt Jos ruim 2 x 30 minuten liedjes in Verzorgingshuizen die voor de meeste bewoners herkenbaar zijn en warme gevoelens oproepen.

Als de Dag van Toen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 17 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Als de Dag van Toen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Als de Dag van Toen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Als de Dag van Toen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Als de Dag van Toen boeken

Wilt u Als de Dag van Toen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Als de Dag van Toen wilt inhuren.

Als de Dag van Toen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!