Julia van der Toorn boeken?

julia van der toorn boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Julia van der Toorn boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Julia van der Toorn

Julia van der Toorn is nog maar 17 jaar uit en komt uit Bussum. Julia volgt na het afronden van haar havo de muziekopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze is bekend geworden door haar deelname aan het populaire RTL4-programma The Voice of Holland.

Tijdens de audities zong zij het nummer 'Oops!'... I Did It Again', een cover van het nummer van Britney Spears. Ze heeft daarna nog het nummer 'Empire State Of Mind' gezongen en koos ze uiteindelijk voor het team van Marco Borsato.

Boekingen Julia van der Toorn

Julia van der Toorn heeft inmiddels haar eerste nummer-1 hit te pakken met het nummer 'Oops!... I Did It Again' in de Nederlandse single top 100.

Kom in de stemming

Julia van der Toorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Julia van der Toorn bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Julia van der Toorn, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Julia van der Toorn in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Julia van der Toorn boeken

Wilt u Julia van der Toorn boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Julia van der Toorn wilt inhuren.

Julia van der Toorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!