KAAZE boeken?

kaaze boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

KAAZE boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie KAAZE

KAAZE groeide op in een muzikale familie die hem blootstelde aan uiteenlopende invloeden als Queen, Daft Punk, Whitesnake en Earth, Wind & Fire. KAAZE begon op 4-jarige leeftijd piano en drums te spelen, terwijl hij een oor ontwikkelde dat hem uiteindelijk een gevestigde artiest zou maken. KAAZE hoorde zijn eerste house-track op 16-jarige leeftijd en haastte zich snel daarna om zijn eerste DJ-rig te kopen. Hij speelde zijn eerste optreden een jaar later, omdat hij zo jong was dat zijn moeder hem moest begeleiden naar de show.

Terwijl hij zijn vaardigheden achter de decks aanscherpte, zorgde zijn multi-instrumentalistische achtergrond ervoor dat hij in de productie ging, waar hij elke dag talloze uren in Logic begon te loggen. KAAZE's standvastige studio-ethiek en oor voor melodische elegantie hielpen bij het ontstaan van een specifieke bootleg die de aandacht trok van Hardwell die alles voor hem veranderde in de tijdsspanne van een seizoen.

Boekingen KAAZE

De Zweedse producer begon dagelijks demo's naar zijn nieuwe muzikale mentor te sturen, waarmee hij een melodieus progressief geluid versterkte dat put uit zijn jaren 80 disco en glam rock roots. KAAZE maakte zijn solodebuut op Revealed Recordings met de release van 'Tell Me', een nummer dat de Top 2 bereikte op Beatport. In 2017 kreeg KAAZE een enorme start met nummers als "Triplet", dat is uitgeroepen tot "The Miami ID of the year", tot zijn spraakmakende samenwerking met Hardwell, "We Are Legends", die KAAZE op de rand bracht van een ontsnappingsjaar! Om nog maar te zwijgen van zijn eigen EP-collecties "ShowKAAZE" inclusief festivalhymnes als "End Of The World" en "Freedom".

Kom in de stemming

KAAZE boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen KAAZE bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met KAAZE, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u KAAZE in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

KAAZE boeken

Wilt u KAAZE boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u KAAZE wilt inhuren.

KAAZE boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!