Katrina boeken?

katrina boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Katrina boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Katrina

De stem van "Katrina and the Waves!". Katrina heeft een van de beste en krachtigste stemmen in de muziekbusiness en ze heeft een gevestigd profiel in heel Europa.

Als frontman van The Waves met die typische zomerhit 'Walking on Sunshine', werd Katrina bekend in elk land over de hele wereld. Walking on Sunshine is gebruikt in een enorme Amerikaanse tv-reclamecampagne en wordt nog steeds regelmatig op elk radiostation ter wereld gespeeld. Het was ook te zien in twee populaire films uit 2000: "High Fidelity" en "American Psycho". Katrina behaalde succes met de grootste Eurovisie-overwinning ooit door 'Love Shine A Light' uit te voeren voor een wereldwijd publiek van 300 miljoen (BBC-cijfers).

Boekingen Katrina

Nu zijn The Waves uit elkaar en begint Katrina een solocarrière met een totaal nieuw gevoel en een andere richting. Haar debuutnummer 'In Out Hearts' verscheen in mei 2000 op een verzamelalbum van vrouwelijke artiesten, waaronder ook "All Saints", "The Spice Girls", "Martine McCutcheon", "Gabrielle" en andere top zangers. Katrina's eerste soloalbum verscheen in de zomer/herfst van 2000.

Mensen kunnen Katrina imiteren, maar er is maar één echte! Hoor haar muziek en ontmoet haar nu!

Kom in de stemming

Katrina boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Katrina bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Katrina, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Katrina in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Katrina boeken

Wilt u Katrina boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Katrina wilt inhuren.

Katrina boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!