Boris Smith boeken?

boris smith boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Boris Smith boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Boris Smith

In 2017 besluit Boris een andere muzikale richting in te slaan. Na een jaar gefocust studiowerk is Boris Smith geboren. Samenwerkingen met Girls Love DJ's, Sander Kleinenberg, La Fuente, Mia More en Goodluck volgen nu zijn nieuwe geluiden die hij deelt met de wereld.

Zijn swingende collab "Be Yourself" met de Zuid-Afrikaanse formatie Goodluck was een van de zomerhits in 2018 en keuze van de week op 3FM. Daarom koos Radio 3FM in mei Boris uit als 3FM talent.

In 2019 staat Boris opnieuw bovenaan de hitlijsten met 'Cada Vez' die regelmatig wordt gespeeld op Europese radiostations. Met Spanje, België, Frankrijk, Italië en Nederland voorop.

Boekingen Boris Smith

Solar, Amsterdam Open Air, Summer Festival, Pacha Ibiza, Escape, Ushuaia en Dauwpop Festival zijn slechts een paar shows van het afgelopen festivalseizoen.

De komende maanden staat hij te draaien op Broodrooster, Clubbing, Next en verschillende ADE events!

Kom in de stemming

Boris Smith boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Boris Smith bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Boris Smith, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Boris Smith in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Boris Smith boeken

Wilt u Boris Smith boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Boris Smith wilt inhuren.

Boris Smith boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!