London Knights boeken?

london knights boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

London Knights boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie London Knights

Al méér dan 10 jaar zijn The London Knights een begrip in Nederland. Ieder jaar komen de heren enkele malen naar Nederland en België voor een vurig spektakel. Vijf breedgeschouderde heren staan garant voor een avondvullend spektakel. Opzwepende muziek, spectaculaire strip acts en prachtige kostuums staan garant voor een spannend en bovenal vurig spektakel.

Een absolute aanrader voor een geslaagde Ladies Night en andere Open Minded Evenementen. Bij de shows van The London Knights vliegen de spetters er letterlijk en figuurlijk vanaf. The London Knights brengen een show van 2 x 45 minuten, en ná afloop van de show zal er een spannende Meet & Greet plaatsvinden met het aanwezige publiek.

Deze formatie formatie bestaat uit vijf prachtige mannen die alle aanwezige dames in een avondvullende show een feest bezorgen dat zij niet snel zullen vergeten. The London Knights komen al sinds 1991 zo'n 2 tot 3 keer per jaar on tour naar Nederland en trekken met deze gigantische succesformule steeds weer volle zalen.

Boekingen London Knights

The London Knights is een mannelijke stripformatie uit het Verenigd Koninkrijk. De formatie bevat 5 prachtige mannen die een avondvullende show brengen, een feest die de aanwezige dames nooit zullen vergeten. The London Knights zijn bestand tegen de internationale critici met succes en zijn dankzij hun professionele niveau steeds zeer succesvol.

De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon. De avondvullende show is opgebouwd uit verschillende schitterende acts, waar de persoonlijkheid van elke London Knight zorgvuldig zal worden verlicht.

Aan het begin van de show is er een act waarin The London Knights zich presenteren aan het publiek. Dan begint een hete avond sensatie waar zelfs de meest fuzzies vrouwen aan hun middelen komen. Gorgeous, goddeloze, sensationele, mystieke, erotische, dynamisch het is er allemaal. Na de show zullen The London Knights zich opfrissen om terug te keren voor een fotosessie.

Kom in de stemming

London Knights boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen London Knights bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met London Knights, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u London Knights in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

London Knights boeken

Wilt u London Knights boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u London Knights wilt inhuren.

London Knights boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!