Maddix boeken?

maddix boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Maddix boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Maddix

Maddix een jong kind was, wist zijn omgeving het al. Beïnvloed door zijn familie die percussie, drums en piano speelde, had hij de beste basis die en kind zich maar kan wensen. Met het verstrijken van de jaren werd het heel duidelijk dat zijn jeugd de perfecte substituut was voor een verbluffende carrière die nog moet plaatsvinden.

Hij kwam snel onder de aandacht van vele meesterbreinen in de muziekindustrie met releases op Spinnin' Records, Armin van Buuren's Armada-label en natuurlijk Hardwells eigen Revealed Recordings, dat zijn fundament werd en direct aanvoelde als een thuis voor hem. Naarmate er meer muziek uitkwam, raakte de wereld bekend met zijn unieke EDM-geluid dat invloeden van Electro en Bigroom bevat, gecombineerd met scherpe leads en vloer vullende basslijnen. Naarmate hij in de loop van de tijd meer ervaring kreeg, werd hij voor veel artiesten een trendsettende producer. Verbluffende samenwerkingen met Hardwell gecombineerd met shows in Ultra Europa en Parookaville bevestigden dan ook de tier 1 dj's van de wereld enorme fans zijn van zijn unieke stijl.

Boekingen Maddix

Met talloze nieuwe ideeën, aankomende tours over de hele wereld en een groot aantal inkomende nummers, heeft deze volwassen ster bewezen dat zijn talenten diep geworteld zijn in zijn creatieve geest en dat een dansvloer zonder Maddix' muziek onmogelijk werd.

Kom in de stemming

Maddix boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Maddix bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Maddix, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Maddix in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Maddix boeken

Wilt u Maddix boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Maddix wilt inhuren.

Maddix boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!