Marc Canto boeken?

Marc-Canto-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Marc Canto boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Marc Canto

Marc Canto de in Vlaardingen geboren, muzikaal begaafde zanger, kreeg al vanaf 12-jarige leeftijd klassieke zangles. Vanaf zijn 20ste jaar zette Marc zijn schreden op het showbusiness pad met optredens als zanger. Twee jaar later was de tijd én zijn stem rijp om een professionele muziekcarrière te beginnen als tenor.

Finaleplaats in de Soundmix Show

Lessen van Caroline Kaart en masterclasses van Christina Deutekom hadden zijn stem tot volledige volwassenheid gebracht. Marc behaalde een finaleplaats in de Soundmix Show met een nummer van Andrea Bocceli en schitterde in het TV- programma ‘Una Voce Particulare’, gepresenteerd door Ernst Daniël Smid. In 2007 nam hij een cd op met 'pharos', een produktie waarmee hij als 'vaste' huiszanger regelmatig te zien is in het businessprogramma van Harrie Mens.

Concerten in Zuid Amerika

Deze unieke 'zeeuwse' tenor is zeer geliefd door zijn optredens in Nederland en Duitsland. Ook gaf hij concerten in Zuid Amerika. Door zijn 3 ½ - octaven stem en zijn onuitputtelijke aanhoudende noten, weet hij het publiek te betoveren en te vervoeren. Luister en geniet!

Boekingen Marc Canto

Hieronder vind u enkele titels welke door Marc Canto zijn uit te voeren. Uiteraard is dit niet alles. Marc's repertoire wordt nog steeds uitgebreid.
Op verzoek kan Marc ook een speciaal nummer instuderen. Informeer naar de mogelijkheden. Mama, Nessum dorma, Night in white, Passera, Peramore, Somewhere, Without you, Unchained melody, All by my self, Everytime i look at you, Romanza, Ti Amero, Unbreak my Heart, Granada, Parelvissers, Perhaps Love, Vivo per Lei, Extrano, Ave Maria, Aria e Memoria, Niets is o heerlijk, Mi Manchi, Barcarolle, Besame Mucho, Because we believe en vele andere titels.

Kom in de stemming

Marc Canto boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Marc Canto bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Marc Canto, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Marc Canto in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Marc Canto boeken

Wilt u Marc Canto boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Marc Canto wilt inhuren.

Marc Canto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!