Martijn Martell boeken?

Goochelaar-Martijn-Martell-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Goochelaar Martijn Martell boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Martijn Martell

Inmiddels treedt goochelaar Martijn Martell ruim 20 jaar op in de wereld van evenementen. Waar hij menig toeschouwer in de maling heeft weten te nemen. Hij is een graag geziene gast aan iedere tafel of tussen de gasten. Door de jaren heen heeft hij veel personeelsfeesten, relatie-events, bedrijfopeningen en beurzen mee mogen maken en een staaltje magie mogen afleveren. Ook goochelaar Martijn Martell heeft als kind een start gemaakt met een goocheldoos als kado voor zijn verjaardag. Zijn hobby liep echter uit tot de professionele goochelaar die hij geworden is. In het begin startte hij met goochelen bij mensen thuis , dat is uitgegroeid naar optredens bij grote multinationals.

Magie van de bovenste plank

Goochelaar Martijn Martell weet uw gasten te boeien en te trakteren op magie van de bovenste plank. Hiervoor gebruikt hij de meest eenvoudige voorwerpen. Met voorwerpen zoals touwen, kaarten, aanstekers en ballen weet Martijn Martell uw gasten aan de tafels of centraal tussen de gasten een minishow te geven. Hierbij vloeien humor en magie perfect over in elkaar. Daarmee kunnen we over goochelaar Martijn Martell beweren dat hij spraakmakend entertainment brengt. Indien de situatie het toe laat, zal goochelaar Martijn Martell zichzelf ‘transformeren’ naar beroeps zakkenroller. Hierdoor zal er bij sommige toeschouwers een horloge, portefeuille of bos sleutels verdwijnen. Uiteraard geeft zakkenroller Martijn Martell de persoonlijke bezittingen aan de gasten terug. Deze “verpakt” hij in zijn ludieke trucs die er na volgen, alsof de ‘gedupeerde’ een cadeautje van hem krijgt. U kunt zich waarschijnlijk indenken dat dit voor enorme hilariteit zal zorgen.

Boekingen Martijn Martell

Naast table-magic, zakkenrollen en zijn centrale act is Martijn Martell een van Nederlands beste ballonartiesten. Bij zijn ballooning art zal hij het verachtingspatroon van uw gasten zeker overtreffen. Zijn kleurrijke ballonnen worden door ballonartiest Martijn Martell in een razend tempo kunstwerken op topniveau. Middels dit entertainment creëert hij de meest uiteenlopende sculpturen en vooral populaire strip en tekenfilmfiguren van dit moment. Teigetje en de Minions zijn hot op dit moment, maar ook Pluto en Goofey doen het goed.

Veelzijdige goochelaar en entertainer

Deze veelzijdige goochelaar en entertainer heeft inmiddels jarenlange ervaring opgedaan. Hierom is Martijn Martell bij uitstek de entertainer voor uw open dag, diner, opening, feest, fusie, familiedag, vrijgezellenparty, personeelsuitje, winkelpromotie of elk ander event. Zowel volwassenen als kinderen weet hij te boeien met zijn table-magic, ballonkunst en presentatietechniek. Serieus, zakelijk, humoristisch, magisch, ludiek of eigentijds; Entertainer en goochelaar Martijn Martell geeft graag vorm aan uw feest of evenement. Kortom: Martijn Martell is met recht een allround entertainer!

Martijn Martell boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Goochelaar Martijn Martell bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Goochelaar Martijn Martell, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Goochelaar Martijn Martell in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Goochelaar Martijn Martell boeken

Wilt u Goochelaar Martijn Martell boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Goochelaar Martijn Martell wilt inhuren.

Goochelaar Martijn Martell boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!