Masters of Beauty boeken?

masters of beauty boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Masters of Beauty boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Masters of Beauty

Al meer dan vijf jaar is ons Masters of Beauty-team een begrip in entertainmentland. De Masters of Beauty is Nederlands beste animatie-act. Maar het is meer dan dat! De Masters of Beauty is tevens een podium-act die speelt in een compleet ingerichte haarstudio. Met vaardige hand stylen de Masters (allen professioneel haarstylist en/of visagist) de mooiste kapsels en verzorgen de meest verfijnde visagie! En dat niet zo maar; dit gebeurt in een geweldige theatrale sfeer waardoor de act niet alleen fantastisch is om te ondergaan maar evenzo fantastisch om gade te slaan.

Boekingen Masters of Beauty

De mogelijkheden zijn legio binnen nagenoeg elk thema kunnen de Masters zich bewegen. Het standaardteam bestaat uit vier personen maar dit team is uiteraard ook uit te breiden. Indien u een ander thema wenst of een aangepaste teamsamenstelling dan verzoeken wij u te informeren naar de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor de mogelijkheid om attributen te verwerken in de kapsels.

Kom in de stemming

Masters of Beauty boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Masters of Beauty bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Masters of Beauty, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Masters of Beauty in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Masters of Beauty boeken

Wilt u Masters of Beauty boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Masters of Beauty wilt inhuren.

Masters of Beauty boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!