Matthias Lens boeken?

matthias lens boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Matthias Lens boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Matthias Lens

Matthias is amper 5, nog te jong voor het officiële muziekonderwijs, wanneer hij zijn eerste privé-lessen accordeon krijgt van Jos Eyckens. Ludo Mariën begeleidt hem vervolgens door de stedelijke muziekacademie van Turnhout en Mol. Wanneer hij 16 wordt, is het hem menens. Matthias kiest voor De Kunsthumaniora Antwerpen ter voorbereiding op het conservatorium. In 2005 behaalt hij een eerste prijs accordeon op de Axions Classics wedstrijd, en belangrijker nog, een toelating tot het Koninklijk Vlaams Conservatorium in Antwerpen.

Verslaafd aan het accordeon

Het is weinigen gegeven om een haast vergeten instrument, quasi in z’n eentje nieuw leven in te blazen. Maar het stond in de sterren geschreven: geboren op 25 februari 1986 is de kempenaar Matthias Lens inmiddels al 28 jaar onafgebroken verslaafd aan het accordeon.

Matthias toont in die studiejaren flink wat ambitie. In de lente van 2006 werkte hij al mee aan Mooz, een theaterproductie in het Concertgebouw van Brugge. Vanaf diezelfde zomer toert Matthias met Guido’s Orchestra. In het najaar van 2007 neemt hij met dit klassiek poporkest een eerste dvd en televisiespecial op. Amper een jaar later heeft hij een indrukwekkende lijst landen en sterren op zijn cv staan.

The Sunsets

Die gastenlijst wordt mettertijd imposanter, maar zijn belangrijkste samenwerking in de jaren 2009 en 2010 is die met Annelies Winten, met wie hij The Sunsets vormt. Een accordeonduo met méér dan 90.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum en opvolger Fiësta. Begin 2011 beslist Matthias zijn eigen gang te gaan. Twee jaar later is het zover: zijn eerste solo-cd is een feit.

Boekingen Matthias Lens

Inmiddels maakte hij 4 succesvolle soloalbums die een top 10 notering haalden in de Ultra top 50 voor best verkochte albums. Naast zijn solocarrière waagt Matthias zich nu, samen met Yves Segers aan een nieuw avontuur met ‘Die Schnappers’. Ze namen een album op met 13 populaire après-ski-/ambiancehits. Deze werden in een modern kleedje gestoken en voorzien van gepaste teksten. Het resultaat ervan ligt vanaf september 2019 in de winkelrekken.

Kortom Matthias Lens is niet meer weg te denken in de Vlaamse muziekwereld.

Kom in de stemming

Matthias Lens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Matthias Lens bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Matthias Lens, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Matthias Lens in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Matthias Lens boeken

Wilt u Matthias Lens boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Matthias Lens wilt inhuren.

Matthias Lens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!