Niels Duinker boeken?

Niels-Duinker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Niels Duinker boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Niels Duinker

Niels Duinker is een van de meest veelzijdige professionele jongleurs van Nederland. Zijn shows zijn combinatie van top klasse jongleren, comedy en publieksinteractie. Of uw evenement nu 's ochtends plaatsvindt of na een lange dag, Niels' enthousiasme zorgt dat iedereen zich bij uw programma betrokken voelt! Deze jongleur won het NK Jongleren drie keer, en ook hij heeft 8 Guinness Wereldrecords op zijn naam staan. Hij kan zijn show doen het in Nederlands, maar ook net zo makkelijk in het Engels.

8 Guinness World Records

Niels Duinker is sinds 2003 de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert en ook voor uw evenement zal hij alles uit de kast halen om uw gasten te voorzien van entertainment van de bovenste plank. Niels werd door CV Magazine gekozen als "Corporate Entertainer of the Year". Hij heeft opgetreden en jongleerworkshops gegevens voor het management van Shell, HSBC, Nike en vele andere bedrijven. Ook trad hij vijf jaar lang met zijn kindershow op aan boord van Disney Cruise Line. Met bijna twintig jaar ervaring, zorgt deze jongleur voor fantastisch entertainment op uw feest, festival, of evenement!

Nederlands Kampioenschap Jongleren

Zo zal hij onder meer de routines laten zien die hem een gouden medaille opleverden tijdens het Nederlands Kampioenschap Jongleren. Bent u op zoek naar een vlotte en spectaculaire act, dan hoeft u niet meer verder te zoeken!

Boekingen Niels Duinker

• Ontvangst Acts;
• Podiumshow op gala's en congressen;
• Theatershows;
• Animatie Act bij Borrels;
• Workshops;
• Entertainment in uw Beursstand

Kom in de stemming

Niels Duinker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Niels Duinker bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Niels Duinker, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Niels Duinker in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Niels Duinker boeken

Wilt u Niels Duinker boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Niels Duinker wilt inhuren.

Niels Duinker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!