Milkbar boeken?

Milkbar-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Milkbar boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Milkbar

Milkbar is ontstaan in Amsterdam en vernoemd naar de melkbar uit Stanley Kubrick’s spraakmakende film ‘Clockwork Orange’. De band werd 3FM Serious Talent en kreeg airplay met de singles ‘Accident’, ‘The King’ en super crazy turbo tophit ‘I’m a Soldier’. De liedjes waren veelvuldig te horen op de radio en in tv-programma’s als Eredivisie Live en VI Oranje. De band speelde bij o.a Giel, Toppop 3, De Wereld Draait Door en BNN’s That’s Live.

Monday Club

Eind 2012 verscheen het debuutalbum Monday Club. De band ging een exclusieve samenwerking aan met Agents After All en opende het nieuwe jaar met een succesvol optreden op Noorderslag. Live maakte Milkbar indruk op festivals door heel Nederland, op de Uitmarkt, de Popronde en tijdens de albumtour.

Stargate Music

Na de debuutplaat ging de band op zoek naar nieuwe inspiratie en vond deze in de bossen van Baarn bij producers Holger Schwedt (Anouk, Miss Montreal, Go Back To The Zoo) & Sander Rozeboom (Van Velzen, Caro Emerald).

Boekingen Milkbar

De samenwerking zorgde voor een nieuw geluid. Ze schreven tientallen liedjes, kozen de beste en brachten als eerste single ‘The King’ uit. Na The King volgde een onverwacht Nederlandstalig avontuur met de single ‘BangBangBang’. Een rock&roll protestsong anno 2015 als aanklacht tegen de bankhangende, klagende online gebruiker. De band primeurde het nummer live op radio 3FM bij GIEL!

Nieuwe EP: MOUSTACHE

23 mei 2016 releasen Milkbar & Stargate Music de gloednieuwe EP ‘Moustache’. De EP Moustache is een gloeiendhete plaat met 8 tracks met daarop de nieuwe Milkbar sound. Moustache is het resultaat van een jaar lang intensieve, nachtenlange sessies vol rock&roll & bromance tussen de mannen van Milkbar en producers Holger Schwedt & Sander Rozeboom. In de aanloop naar de EP release, verschijnt de nieuwe single ‘Song for the Sinners’. De single is een samenwerking tussen Milkbar, Sander Rozeboom, Holger en Yoshi Breen (Sunday Sun).

“Moustache voelt als een gloednieuwe snor” – Chris Murphy

Chris Murphy – zang
Derek de Beurs – gitaar
Ralph de Beurs – bass
Arjen Rommers – toetsen
Antonio Consilvio – drums

Kom in de stemming

Milkbar boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Milkbar bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Milkbar, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Milkbar in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Milkbar boeken

Wilt u Milkbar boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Milkbar wilt inhuren.

Milkbar boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!