Black Bottle Riot boeken?

black bottle riot boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Black Bottle Riot boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Black Bottle Riot

Black Bottle Riot is een echte gitaarband, het soort dat tegenwoordig zeldzaam wordt. Black Bottle Riot, opgericht in 2008, werd door fans en critici al snel opgemerkt als een frisse wind in de Nederlandse en Europese rockscene.

Met het debuutalbum uit 2011 en 'Soul in Exile' (2013) en III: Indigo Blues (2015) op Suburban Records, speelde de band talloze nationale en internationale club- en festivalshows. Van grote podia als Rockin' Park, Zwarte Cross, Eurosonic / Noorderslag en Down The Rabbit Hole tot Juke Joints, Honky Tonks en zweterige bluesclubs. Het is in zekere zin een ouderwetse band. Geef deze jongens een podium, wat versterkers en een krat bier en ze zullen de tent in brand steken.

Boekingen Black Bottle Riot

In de loop der jaren deelde de band het affiche met Pearl Jam, The Black Keys, The War On Drugs, Black Stone Cherry, Rival Sons en Ryan Adams. Hun 'one in a minute of fame' op de nationale televisieshow DWDD leiddee tot een support-slot voor ZZ Top. In recensies voorzagen rockmagazines een band zonder stirkte muzikale grenzen, terwijl ze toch trouw aan zichzelf bleven. Het tijdschrift 'Gitarist' stelde in 2014 dat Black Bottle Riot 'misschien wel de beste Southern Rock band van Europa is' - een bewering die niet helemaal past bij de afkeer van superlatieven en hypes van deze band, maar het zegt wel iets over BBR's streven om altijd te streven naar kwaliteit.

Hun vierde studioalbum 'FIRE' (2019) klinkt alsof de band tot zijn recht is gekomen. Nummers zijn pakkend en toch intens, met veel dynamiek, dubbele gitaarsolo's en harmoniezang. De perfecte soundtrack voor urenlang rijden, om er even tussenuit te zijn of om eindelijk bij je geliefden te komen.

Black Bottle Riot is een band voor liefhebbers van stoere bluesrock van onder meer The Allman Brothers Band, Tom Petty & The Heartbreakers en Thin Lizzy.

Kom in de stemming

Black Bottle Riot boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Black Bottle Riot bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Black Bottle Riot, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Black Bottle Riot in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Black Bottle Riot boeken

Wilt u Black Bottle Riot boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Black Bottle Riot wilt inhuren.

Black Bottle Riot boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!