Box of Kings boeken?

box of kings boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Box of Kings boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Box of Kigns

Box of Kings brengt eigenheid, lef en bevlogenheid naar het podium. Ze halen je dichtbij en blazen je omver.

De band grijpt je bij de strot, laat je alle hoeken van de zaal zien en vergeet ondertussen niet je af en toe zachtjes toe te fluisteren tijdens de reis door het ijzersterke repertoire. Keer op keer weten ze het publiek voor zich te winnen door hun aaneengesloten set. Geen optreden is hetzelfde want muzikaliteit staat hoog in het vaandel. Dus is er veel ruimte voor improvisatie, waardoor het verhaal van Box of Kings iedere keer anders en beter wordt verteld. Maar altijd is het rauw, dynamisch, krachtig, gedreven en bovenal authentiek.

Boekingen Box of Kings

De band laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Mocht je dat toch willen, denk dan rauwe 70's rock met energieke bluesrock-invloeden en hier en daar psychedelische elementen. Geen samples, midi of sequencers. Alles is echt: drums, gitaar, bas en de vocalen. Echte muziek door echte muzikanten, puur en echt, zoals je dat te weinig hoort. Daarmee wisten ze zich in korte tijd in de kijker te spelen.

Box of Kings zijn overtuigend!

De debuut EP "Symphony of Superficiality" met eigenheid en authenticiteit als belangrijke thema's, kwam uit in het najaar van 2019. Het kon op lovende reacties rekenen. Zo leidde het tot maar liefst drie nominaties in 3voor12 Gelderland Awards in de categorieën Beste nieuwkomer, Beste live-act en Beste Album. Het trok eveneens de aandacht van Kees Baars, die Box of Kings uitnodigde om te komen spelen in zijn radioshow Countdown Café. Ook daar wisten de Kings te overtuigen.

De plannen voor 2020 zijn groot. Zo wordt er hard gewerkt aan het uitbrengen van een live-EP, het schrijven van nieuwe nummers en worden er voorbereidingen getroffen voor de opnames van een volledig album later dit jaar. En natuurlijk wordt er, als de Corona-maatregelen het toestaan, vol overgave live muziek gemaakt!

Box of Kings trekt de aandacht en houdt hem vast.

Enjoy, Box of Kings.

Kom in de stemming

Box of Kings boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Box of Kings bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Box of Kings, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Box of Kings in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Box of Kings boeken

Wilt u Box of Kings boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Box of Kings wilt inhuren.

Box of Kings boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!