Myrna Goossen boeken?

Myrna-Goossen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t

Myrna Goossen boeken? Wij helpen u graag de artiest, band, dj of ander entertainment te boeken of in te huren voor een optreden. Organiseert u een feestavond, een festival, bedrijfsevenement of andere bijzondere gelegenheid? Wat de gelegenheid ook is, we helpen u graag verder. Direct boeken? Bel ons dan op telefoonnummer 0497 - 36 08 64.

Biografie Myrna Goossen

Myrna Goossen is geen onbekende. Vanaf haar 20e is zij op televisie. Eerst als omroepster, later als talkshow-host van diverse middagprogramma’s als de 5 Uur Show, Aperitivo, Myrna Plus en KoffieMAX.
Inmiddels is zij al jaren het gezicht van Fletcher Hotels en maakt, samen met haar vaste cameraman hun filmpjes en bedenkt zij de slogans die verwerkt worden in de door haar gemaakte commercials.

Tevens heeft zij haar eigen pagina in het MAX Magazine ‘Vraag het Myrna’, waarin zij op onnavolgbare wijze al sinds het blad bestaat (nu inmiddels 7 jaar) antwoorden geeft op levensvragen van de lezers.

Boekingen Myrna Goossen


•    Motivatie-spreker
•    Gespreksleider
•    Producer Bedrijfsfilms
•    Presentatrice
      En meer!

Myrna Goossen een zeer veelzijdige vrouw!

Myrna Goossen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Heeft u vragen? Of u wil direct telefonisch contact?

0497-360864

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Gemakkelijk boeken bij ArtiestBoeken.nl

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Boek bij het beste artiestbureau

Benieuwd waarom anderen Myrna Goossen bij ons boeken? We zijn een van de grootste artiestenbureaus, waar u kunt rekenen op een betrokken benadering. We nemen persoonlijk contact op, kennen de artiesten en weten hoe u ze het best kunt vragen voor de gelegenheid die u wilt organiseren.

Wij begrijpen waar u naar op zoek bent, begeleiden bij het contact en zorgen ervoor dat jullie samen tot een succes komen. Dus viert u een feestavond, gaat het om een festival of wilt u de artiest boeken voor een andere gelegenheid? Wij brengen u in contact met Myrna Goossen, om er samen uit te komen.

Inhuren voor een optreden

Organiseer een spectaculair optreden, een breder festival of een feestavond voor uw bedrijf, vereniging of een andere organisatie. Wat u ook van plan bent, wij helpen u Myrna Goossen in te huren. Met onze begeleiding komt u makkelijk in contact, waarna u zeker weet dat het goed geregeld is en u zich daarover geen zorgen meer hoeft te maken.

Myrna Goossen boeken

Wilt u Myrna Goossen boeken en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Zodra u contact met ons opneemt gaan we voor u aan de slag. We leggen natuurlijk uit wat de volgende stappen zullen zijn. Dus wilt u snel schakelen of heeft u dit juist nog niet eerder gedaan? Wij zorgen voor de persoonlijke en betrokken benadering waar u naar op zoek bent als u Myrna Goossen wilt inhuren.

Myrna Goossen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 864, stuur ons een e-mail naarinfo@artiestboeken.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!